AccesoriiCamere FotoStiriTechWearable

GoPro lanseaza Hero8 Black si Hero Max alaturi de noi accesorii

Hero8 Black
Hero8 Black cu cele 3 noi accesorii montate

GoPro a lansat noul model de action cam Hero8 Black, care spre deosebire de modelul anterior, Hero7 Black, este cu 14% mai usoara, beneficiaza de un nou senzor de 12MP cu HDR imbunatatit (in special pentru filmare in conditii de luminozitate redusa), vine cu noua tehnologie de stabilizare video a imaginii, HyperSmooth 2.0, si e capabila sa filmeze stabilizat inclusiv in format Ultra HD si in slow motion indiferent de numarul de cadre pe secunda alese din meniu. Astfel, continutul filmat va fi si mai stabilizat indiferent ca filmam in miscare pe sol, in aer sau in apa.

hero8 black sistem prindere
sistemul de montaj retractabil al Hero8 Black

Hero8 Black integreaza si un nou sistem de prindere / montaj direct in carcasa sa, carcasa fiind rezistenta la apa pana la o adancime de 10 metri.

Imaginile din videoclipul de prezentare a noului model de GoPro Hero sunt de-a dreptul mind-blowing. Tot in videoclip veti gasi mai multe detalii despre functiile noii camere sport.

Hero Max integreaza doua lentile si e capabila sa inregistreze video a 360 de grade in format 5.6K. Noua camera aduce modul Max SuperView ultra-wide pentru a putea capta mai multe detalii in imagini, poate transmite live in format 1080p si salva continutul foto si video direct in cloud. De asemenea integreaza nu mai putin de 6 microfoane, astfel ca, GoPro se lauda cu cel mai de calitate sunet stereo inregistrat de aceasta camera.

Hero Max
Hero Max

Pe langa cele doua noi camere video de actiune, GoPro, a mai anuntat si trei noi accesorii modulare pentru acestea. Primul dintre ele, Display Mod, este un extra display de 1.9″ ce poate fi atasat camerelor, ecran ce se poate plia pe fata sau spatele camerelor la nevoie.

Celalalte doua accesorii sunt Media Mod si Light Mod, care costa 50$ si va oferi o solutie de iluminare pe baza de LED-uri

Ambele modele pot deja fi precomandate direct de pe site-ul producatorului incepand de la pretul de 400$ pentru modelul Hero8 Black (livrarile incep pe 15 octombrie), respectiv 500$ pentru modelul de camera Hero Max (livrarea din 24 octombrie), anunta producatorul.

Oferta actuala de camere foto si accesorii GoPro in retailul romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!