HardwareStiri

HighPoint lanseaza primul HBA SATA 6 Gb/s cu 40-porturi

52a

HighPoint Technologies, Inc., un producator de top al HBA-urilor si al solutiilor de stocare anunta primul HBA SATA 6 Gb/s cu 40 de porturi – ce poarta numele de Rocket 750. HighPoint este mandru sa introduca pe piata storage-ului tehnologia inovativa de agregare SATA – aceasta arhitectura revolutionara permite unui singur host adapter sa suporte pana la 40 de harduri SATA, si reprezinta cea mai ieftina solutie din industria de stocare SATA.

Rocket 750 este ideal pentru aplicatii care necesita niveluri enorme ale capacitatii de stocare cu ar fi librariile de date, arhivele si solutiile de back-up, dar totodata au nevoie de eficientizarea costurilor pentru configuratiile SAS. „Motorizat” de o interfata PCIe 2.0 x8, 40 de canale pentru dispozitive si suita Intelligent Storage Health Management Suite de la HighPoint, Rocket 750 este o solutie DAS ideal pentru platformele PC si aplicatiile server SMB.

Fiecare port suporta pana la patru harduri SATA: un singur Rocket 750 este capabil sa suporte pana la 40 de discuri 6Gb/s SATA de 4TB fiecare, pentru o stocare fara precedent de 160 TB.

Rocket 750 va fi disponibil in Aprilie 2013, avand un pret estimat de 740 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!