AccesoriiStiriWearable

Microsoft anunta casca HoloLens si platforma Windows Holographic

HoloLens

Incet, dar sigur, acele secvente din filmele science-fiction gen Star Wars, Avatar, Iron Man sau Prometheus, care ne prezentau diverse personaje interactionand cu imagini holografice, acum prind viata in lumea reala.

In cadrul evenimentului de astazi cu presa, pe langa prezentarea caracteristicilor cheie ale sistemului Windows 10, Microsoft a anuntat o casca denumita Microsoft HoloLens, care, practic, este un gadget wearable cu Windows Holographic, care integreaza lumea virtuala in cea reala in timp real. In aceeasi conferinta de presa, Microsoft a mai anuntat ca va pune la dispozitia utilizatorilor un program denumit HoloStudio, cu ajutorul caruia, acestia isi vor putea crea propriile holograme.

windows-hololens

Ce e foarte interesant, legat de aceasta lansare, e ca acest tip de gadget ar putea inlocui in viitorul apropiat televizorul, calculatorul si, cine mai stie ce alte astfel de electronice.

Deocamdata nu au fost dezvaluite prea multe informatii despre noua platforma si nici despre casca HoloLens, cum ar fi pret sau data disponibilitatii in piata, insa avem parte de un demo destul de sugestiv. Vezi clipurile de mai jos. 

https://www.youtube.com/watch?v=aThCr0PsyuA

https://www.youtube.com/watch?v=aAKfdeOX3-o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!