StiriTech

How to Web la a patra editie 7 si 8 noiembrie, Bucuresti 2012

logo how to web 2012 bucuresti

Editia a patra a ‘How to Web,’ una din cele mai mari conferinte regionale de antreprenoriat si tehnologie web din Europa de Sud-Est, va avea loc in acest an in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms pe data de 7 – 8 noiembrie.

Astazi, intr-o conferinta de presa Bogdan Iordache CEO-ul How to Web, a dat publicitatii primele detalii despre acest eveniment:

  • Hands-on talks on product, business and tech innovation
  • 800+ regional peers from CEE and beyond
  • Best showcase of startup tech innovation in SEE
  • Discussions on global web trends and their local impact
“La ediția din acest an ne concentrăm asupra inovației și dezvoltării de produse web, precum și pe impactul pe care webul îl are asupra afacerilor tradiționale. Știm cu toții că România și întreaga Europă de Sud-Est au un potențial uman excelent din punct de vedere al capacității de dezvoltare de tehnologie. Vrem să punem la dispoziţia participanţilor cât mai multe unelte și informații necesare dezvoltării propriilor produse pentru piața internațională. How to Web 2012 aduce împreună dezvoltatori locali și antreprenori la început de drum, specialiști internaționali, investitori care pot contribui cu resurse importante la dezvoltarea unei companii sau a unui produs şi, nu în ultimul rând, exemple de succes și de insucces din care putem învăța,” a declarat domnul Bogdan Iordache.

bogdan iordache timo group 2011

Am avut ocazia sa il ascult pe Bogdan, in una din nenumaratele sale prezentari How to Web, pe care a sustinuto anul trecut (Octombrie 11) in cadrul meet-upului Timisora Mobile Development Group (TiMo #10 2011 – un grup format de domnul Radu Catalin Ticiu). Daca ar fi sa il descriu in cateva cuvinte Bogdan, este unul din antreprenorii tineri, ambitiosi si foarte talentati ai Romaniei, condusi de pasiunea pentru tehnologie si inovatie, dar si de dorinta de impartasi experienta si cunostiintele acumulate de-a lungul anilor cu viitori antreprenori.

Tin sa ii multumesc cu aceasta ocazie pentru invitatia trimisa la ‘How To Web – Diferentiaza-te si inoveaza’ (Bucuresti 2012).

Mai multe detalii despre speakerii de la How to Web puteti afla din comunicatul de presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!