Stiri

HP Omen, noua gama de produse destinate zonei de gaming

HP Omen, noua gama de produse destinate zonei de gaming

Producatorul Hewlett-Packard Inc a anuntat astazi, 17 august 2016, ca lanseaza pe piata o noua serie de produse destinate zonei de gaming (esports). Gama HP Omen care include desktopul OMEN X, laptopul OMEN 17, ecranul curbat OMEN X si accesoriile OMEN with SteelSeries, ofera performanta extrema si customizare a componentelor fara precedent pentru gameri.

PC Desktopul OMEN X combina standardele industriei cu un foarte bun control al temperaturii interne.

„Desktopul OMEN X a fost construit pentru jucătorii înrăiţi, care au nevoie de super performanţă, într-un şasiu complet personalizabil – o caracteristică pe care nu o întâlnim adesea la producătorii de PC-uri tradiţionale”, a spus Louis Perrin, Director Consumer Products al EMEA Personal Systems, HP Inc. „Inginerii HP au creat un design unic, care maximizează controlul temperaturii cu ajutorul componentelor standard ale industriei, astfel încât adevăraţii pasionaţi să se bucure de cele mai noi sisteme hardware, care să le permită să obţină mereu performanţă maximă printr-un produs personalizat conform nevoilor lor.

https://www.youtube.com/watch?v=-cthd-Y9m-8

Laptopul OMEN cu diagonala de 17.3″si tehnologie G-SYNC este VR-Ready, multumita celor mai noi placi grafice NVIDIA GTX 1060 si 1070. De asemenea, laptopul HP este dotat cu patru difuzoare cu sistem audio Bang & Olufsen si HP Audio Boost pentru o redare cat mai realistia audio si cu o baterie ce ofera peste 7 ore de utilizare.

https://www.youtube.com/watch?v=L3aqJJds-7E

Tot sub noua gama HP OMEN, au fost lansate in parteneriat cu SteelSeries, perifcerice ce include o pereche de casti, o tastatura, un mouse si un mouse pad, toate dedicate gamerilor profesionisti si amatori.

HP20160425855

 • Căştile OMEN cu SteelSeries au o construcţie uşoară, pentru a răspândi uniform greutatea pe întreaga bandă, permiţându-le gamerilor să se joace mai mult timp şi mult mai confortabil;
 • Tastatura OMEN cu SteelSeries permite personalizarea cu peste 16,8 milioane de culori, pentru a crea un model unic, şi schimbarea acestora în funcţie de acţiunile din gameplay;HP20160513395
 • Mouse-ul OMEN cu SteelSeries include caracteristici pentru o performanţă de neegalat, inclusiv de personalizare, cum ar fi iluminare RGB, 6 butoane complet programabile pentru acţiune rapidă şi accelerare hardware zero pentru mişcări 1:1 de precizie şi urmărire;
  HP SteelSeries Rival 300 Gaming Mouse, Left Facing
  HP SteelSeries Rival 300 Gaming Mouse, Left Facing
 • Mouse Pad-ul OMEN cu SteelSeries asigură calitate înaltă, bază de cauciuc antiaderent şi precizia pe care se bazează profesioniştii, cu o suprafaţă durabilă şi netedă.

In ceea ce priveste pretul acestor noi produse de gaming:

OMEN 17 Notebook_Front Right_Open

 • Desktopul OMEN X va fi disponibil în EMEA în luna septembrie, pornind de la preţul de 2.229 euro, cu şasiul independent OMEN X începând de la 599 euro.
 • Ecranul curbat OMEN X by HP va fi disponibil în EMEA de la începutul anului 2017.
 • Laptopul OMEN cu diagonala de 17,3 inch va fi disponibil în EMEA din septembrie, începând de la 1.499 euro.
 • Accesoriile OMEN by HP with SteelSeries vor fi disponibile în EMEA în septembrie, pornind de la preţul de 79,99 euro pentru căştile OMEN, 99,99 euro pentru tastatura OMEN, 59,99 euro pentru mouse-ul OMEN şi 19,99 euro pentru mouse pad-ul OMEN.

Un comentariu

 1. super, HP este foarte bun mai ales la componentele de gaming

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!