AccesoriiStiriTech

Un designer confirma designul HTC Android Wear smartwatch

HTC Android Wear smartwatch

HTC Android Wear smartwatch, o reproducere fidela a prototipului.

De ceva timp se zvoneste ca producatorul taiwanez urmeaza sa debuteze pe segmentul gadgeturilor wearables (purtabile), prin lansarea primului smartwatch.

Phone Designer este o pagina de Facebook recunoscuta in lumea mobile pentru diferitele concepte realizate de designerii din spatele acestui proiect, pagina care in parteneriat cu @evleaks, faimosul cont de Twitter recunoscut pentru acuratetea cu care ofera informatii, dar in special imagini exclusive cu cele mai asteptate gadgeturi din piata, dezvaluie mai mult sau mai putin aspectul ceasului HTC.

Astazi, aceasta sursa, ne pune la dispozitie o imagine care ne dezvaluie in proportii mari designul primului smartwatch HTC Android Wear. @Evleaks a precizat ca desenul este o reproducere fidela a designului ceasului HTC cu sistemul de operare Android Wear. De mentionat, ca interfata grafica din imagine este doar pentru a umple ecranul din acest desen si nu interfata grafica Android Wear cu care va sosi ceasul, probabil in toamna acestui an.

Deocamdata nu avem niciun fel de informatie despre specificatiile primului smartwacth HTC, insa vom revenii cu detalii atunci cand va fi cazul.

Ce parere aveti de designul metalic al ceasului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!