SmartphonesStiri

HTC anunta Desire Eye, smartphone-ul cu camera frontala de 13 Megapixeli

 

htc anunta desire eye

HTC anunta Desire Eye, smartphone-ul cu cea mai performanta camera frontala

Astazi, la New York, in cadrul conferintei „Double Exposure”, HTC anunta Desire Eye, smartphone-ul cu camera frontala de 13 megapixeli. Practic, Desire Eye devine cel mai performant smartphone din lume cand vine vorba de camera frontala. Practic, toate informatiile sub forma de zvon sunt confirmate la conferinta HTC.

Inainte sa trecem la detaliile smartphone-ului, HTC a anuntat un nou software pentru camera foto/video dedicata smartphone-urilor, numit HTC Eye Experience, ce ofera caracteristici cum ar fi, eye-tracking, auto selfie si face fusion si altele, oferind o experienta imbunatatita in capturarea fotografiilor. Gama HTC One va primi acest software incepand de luna viitoare.

HTC anunta Desire Eye, un smartphone foarte interesant, cu un display de 5.2 inch si rezolutie Full HD, tehnologie audio BoomSound, certificare IPX7 (rezistenta la apa), doua camere, atat frontala cat si pe spate, de 13 megapixeli, ambele cu blit dual-color, dar si cu unghiuri de vizibilitate mult mai largi, venind la pachet cu noul software HTC Eye Experience.

Deocamdata nu au fost facute publice informatiile complete privind specificatiile HTC Desire Eye, dar vom reveni cu detalii, de indata ce acestea vor fi disponibile public.

https://www.youtube.com/watch?v=GVH0d0FOPS0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!