SmartphonesStiriTelecom

HTC Desire 310 Dual SIM intra exclusiv in oferta Cosmote

COSMOTE_HTC_Desire_310_DualSIM

Dupa lansarea modelelor HTC Desire 816 si HTC Desire 610 din luna februarie la Mobile World Congress 2014, HTC a mai lansat in luna martie un smartphone de buget, HTC Desire 310, model ce avea sa devina disponibil in Asia din luna aprilie, iar de luna aceasta, telefonul este exclusiv disponibil si in Romania.

Astazi, operatorul telecom Cosmote Romania a anuntat in exclusivitate disponibilitatea modelului HTC Desire 310 Dual SIM incepand de luna aceasta. Telefonul este perfect pentru cei care sunt mereu in cautarea celei mai bune experiente de utilizare oferita de tehnologia HTC la un pret accesibil.

HTC Desire 310 este dotat cu un ecran de 4.5 inch, un procesor quad-core de 1.3GHz, o camera foto principala de 5MP, 1GB de RAM, 4GB memorie interna, sistemul de operare Android 4.2.2 si o baterie de 2.000 mAh.

Noul terminal este disponibil in culorile albastru si alb, si poate fi achizitionat din toate magazinele COSMOTE si Germanos la pretul de 1 leu cu Comoste Free L pe 24 de luni, care, pentru doar 31 euro pe luna (TVA inclus), ofera nelimitat comunicare nationala, internationala in Zona 1 si in retea, SMS-uri nationale si in retea, precum si trafic de date (viteza scade la 64 kbps dupa depasirea traficului de date recomandat de 1 GB). Smartphone-ul este, de asemenea, disponibil si fara contract la pretul de 749 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!