SmartphonesStiri

HTC Desire 500 dual SIM de astazi in oferta operatorului COSMOTE

image

HTC Desire 500 dual SIM este cel mai nou smartphone din portofoliul COSMOTE. Daca ieri, operatorul anunta primul smartphone COSMOTE Xplore cu procesor quad-core sub brand propriu din Romania si acum mai bine de doua saptamani anunta telefoanele Acer Liquid Z3 Duo si Liquid E3 Duo, astazi COSMOTE a pus in comercializare modelul de smartphone HTC Desire 500 al producatorului taiwanez HTC.

Telefonul dispune de un ecran tactil cu diagonala de 4.3-inch, are sub carcasa un procesor quad-core de 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 200, 1GB de RAM, 4GB spatiu intern pe telefon ce poate fi extins pana la 64GB printr-un slot microSD, o camera foto de 8MP si una de 1.6MP frontala.

Alte specificatii includ WiFi, Bluetooth 4.0, NFC, DLNA, Beats Audio si sistemul de operare Android JellyBean cu interfata HTC Sense.

Noul terminal dual SIM are o baterie cu o capacitate de 1800mAh ce ofera un timp de convorbire de pana la 12,1 ore in WCDMA si pana la 17,8 ore in GSM, iar in standby o durata de pana la 435 ore in WCDMA si pana la 401 ore in GSM.

HTC Desire 500 este disponibil in toate magazinele COSMOTE si Germanos la pretul de 129 lei cu abonamentul COSMOTE Free L, încheiat pe 2 ani, respectiv la pretul de 999 lei (TVA inclus) fara abonament.

Imagini de la lansarea oficiala a telefonului, in Taiwan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!