SmartphonesStiri

HTC Desire 500 un telefon accesibil (camera 8MP, procesor quad)

HTC Desire 500

HTC anunta lansarea noului telefon de nivel mediu HTC Desire 500 ce va fi disponibil in Romania incepand de luna aceasta.

HTC Desire 500 masoara 9,9 mm grosime, cantareste doar 123 de grame, are un ecran de 4,3 inch WVGA, dispune de un procesor quad-core Snapdragon 200 de 1.2GHz, 1GB de RAM, 4GB memorie interna ce poate fi extinsa pana la 64GB printr-un slot microSD. Are o camera foto de 8 megapixeli pe spate, ce permite inregistrearea de clipuri video la o rezolutie 720p HD si o baterie de 1800 mAh.

Telefonul este dual SIM, beneficiaza de 2G/3G, transfer de date NFC, conectivitate WiFi, GPS / GLONASS, Bluetooth, HTC BlinkFeed si Video Highlights (functie ce creeaza montaje video de 30 de secunde utilizand imaginile din galerii). HTC Desire 500 e proiectat pentru cei ce au nevoie de o experienta mobila superioara la un pret accesibil.

“Gama Desire a devenit renumita pentru ca a adus constant o experienta mobila premium pentru toate tipurile de public. Desire 500 e un produs pentru persoane aflate mereu in miscare, permite multitasking, live streaming de informatii interesante si integreaza o camera excelenta, ce pastreaza vii toate momentele esentiale ale vietii fiecaruia.”

htc desire 500 negru

HTC Desire 500 va fi disponibil din luna august in variantele negru (Lacquer Black) si albastru (Glacier Blue), ce ofera un aspect elegant si sofisticat

Pentru alte detalii tehnice va rugam sa accesati comunicatul de presa atasat acestui articol.

[showhide]

BUCUREȘTI – 7 august, 2013 – HTC, lider global în designul și inovația în telefonia mobilă, lansează, în Europa, HTC Desire 500. Disponibil în România începând din luna august, Desire 500 este un model puternic din gama de mijloc, ce dispune de un procesor quad-core HTC BlinkFeed şi Video Highlights (funcţie ce creează montaje video de 30 de secunde utilizând imaginile din galerii). HTC Desire 500 e proiectat pentru cei ce au nevoie de o experienţă mobilă superioară la un preţ accesibil. Telefonul va fi disponibil în variantele negru (Lacquer Black) şi albastru (Glacier Blue), ce oferă un aspect elegant şi sofisticat.

Peter Chou, CEO HTC Corporation: “Gama Desire a devenit renumită pentru că a adus constant o experienţă mobilă premium pentru toate tipurile de public. Desire 500 e un produs pentru persoane aflate mereu în mişcare, permite multitasking, live streaming de informaţii interesante şi integrează o cameră excelentă, ce păstrează vii toate momentele esenţiale ale vieţii fiecăruia.”

Viaţa printr-un obiectiv de mobil

Surprinde şi partajează fiecare moment cu ajutorul camerei de 8 MP de pe Desire 500, care, împreună cu procesorul de imagine dedicat HTC ImageChip, creează imagini şi clipuri video HD spectaculoase. Camera frontală de 1,6 MP uşurează, de asemenea, realizarea autoportretelor. Surprinde zâmbetul perfect cu ajutorul funcţiei de recunoaştere a feţelor şi a zâmbetelor, transformă cadrele folosind o selecţie de filtre creative, ce pot fi apoi împărtăşite cu prietenii, familia sau amicii din reţelele sociale, fără să necesite conectarea la un calculator

Video Highlights schimbă pentru totdeauna modul în care partajăm momentele speciale prin îmbinarea automată a fotografiilor cu clipurile înregistrate cu ocazia unui eveniment. Acestea sunt grupate într-o galerie, prin compilarea într-un montaj de 30 de secunde, căruia i se poate adăuga muzică în funcţie de una dintre cele şase teme alese. Lucrând cu editori de sunet profesionişti, tranziţiile imaginilor între teme beneficiază sunt sincronizate cu tempo-ul melodiei, pentru a crea uşor, fără efort, un rezultat final de calitate profesională

Conţinutul favorit, live pe ecranul de start

HTC Desire 500 aduce interfaţa BlinkFeed şi pe această gamă. Prin intemediul său, ecranul de pornire este transformat într-un flux live de informaţii ce poate fi personalizat. HTC BlinkFeed este afişat pe un ecran de 4,3 inci, iar prin agregarea fluxurilor de ştiri şi actualizărilor din reţelele sociale, utilizatorul are mereu la dispoziție cel mai nou conţinut.

Totodată, BlinkFeed aduce atât informaţii globale, cât şi locale, prin cele peste 10.000 de articole livrate din surse precum conglomerate media globale de top: AOL, ESPN, MTV, Financial Times sau Reuters.

Performanţă ce ţine pasul cu stilul de viaţă activ

Cu ajutorul procesorului quad-core de 1,2 Ghz, HTC Desire 500 oferă multitasking la cea mai bună viteză, navigare super-rapidă pe internet şi o experienţă grafică intensă în jocuri, alături de suport pentru carduri de memorie microSD cu capacităţi de până la 64 GB. Astfel, dispare orice grijă legată de spaţiul de stocare pentru fotografiile, clipurile video, aplicaţiile şi jocurile care contează.

Disponibilitate locală

Noul HTC Desire 500 va fi disponibil la operatorii mobili şi la retailerii principali din România începând din august 2013.

De asemenea, telefonul va dispune de suport single și dual SIM pe piaţa locală.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!