SmartphonesStiri

HTC Desire 8 in prima imagine de presa sau doar un fals?

HTC desire 8

Recent HTC a anuntat prin vocea unui reprezentat din executiv, ca isi vor schimba planurile cu privire la lansarile de terminale mobile, orientandu-se mai mult catre segmentul de dispozitive ieftine in 2014, deoarece segmentul premium din care fac parte modelele HTC One, HTC One Mini si HTC One Max, nu a reusit anul trecut sa scoata producatorul taiwanez din criza financiara cu care se confrunta.

Astazi a aparut in presa o imagine cu un presupus phablet cu diagonala de 5.5 inch (foto sus) care se presupune ca va fi lansat in prima jumatate a acestui an, sub denumirea HTC Desire 8. Acest model, conform surselor, va fi un terminal de nivel mediu din punct de vedere al specificatiilor tehnice si al pretului.

Alte specificatii sugerata ar fi o camera foto pe spate de 13MP, una frontala de 5MP, carcasa din plastic si sistemul Android 4.4 KitKat. Se pare ca HTC Desire 8 va fi comercializat in mai multe culori, cel putin asta sustin anumite publicatii media.

Deocamdata totul este clasat la nivel de zvon, asa ca, va sugeram sa tratati aceasta stire ca atare. Daca se va dovedi in vreun fel veridica aceasta stire, vom reveni cu detalii.

sursa | via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!