SmartphonesStiri

HTC Desire P si HTC Desire Q in primele imagini cu detalii hardware

htc-desire-q (1)

Acum aproximativ 10 zile va comunicam primele detalii despre doua modele de smartphone din seria HTC Desire, cu promisiunea ca la momentul cand vom avea alte informatii vi le vom comunica. Ei bine, astazi avem astfel de detalii despre telefoanele HTC Desire Q si HTC Desire P.

HTC Desire Q este un telefon entry-level, vine echipat cu un ecran WVGA de 4 inch, tehnologie Beats Audio si va fi disponibil pentru inceput doar in China la pretul de $235 in trei culori: alb, rosu si negru. In timp ce HTC Desire P este un telefon ceva mai mare, un mid-range de 4.3 inch WVGA cu un procesor dual-core de 1GHz, camera foto de 8 megapixeli, slot microSD si tehnologie Beats Audio. Pretul recomandat pentru acest model este de $365 si va fi disponibil tot aceleasi culori si tot in China.

Ambele modele vor veni cu interfata HTC Sense 4.1 si sistemul de operare Android 4.1 JellyBean, cat despre data la care vor fi lansate, ne asteptam ca undeva in luna aprilie, ambele modele sa fie comercializate pe piata din China, ramane sa aflam daca vor ajunge pe piata din Europa, respectiv Romania.

htc-desire-p (1)

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!