SmartphonesStiri

HTC lanseaza HTC One X+ cu procesor de 1.7GHZ, baterie de 2100 mAh si Android 4.1 Jelly Bean

HTC ONE X+ front back

In luna februarie la MWC 2012 in Barcelona HTC anunta ce avea sa fie telefonul de top al seriei ONE – HTC One X. Opt luni mai tarziu, producatorul taivanez a decis ca este timpul pentru o imbunatatire si astfel a decis sa aduca o versiune actualizata a modelului HTC One X (pe care am vazuto recent in cateva imagini scurse in presa chiar inainte de anuntul oficial), anuntand astazi lansarea HTC One X+, un smartphone care ruleaza Android 4.1 Jelly Bean cu interfata HTC Sense 4+.

HTC One X+ vine cu o configuratie care include un procesor quad-core NVIDIA Tegra 3 AP37 de 1,7 GHz si un spatiu de stocare de 64 GB, versiunea LTE a modelului HTC One X+ ofera cu 67% mai multa viteza decat in cazul HTC One X LTE (viteza de care romanii nu se vor bucura prea curand stiut fiind faptul ca la noi nu exista retea 4G LTE).

Totusi avem alte lucruri de care sa ne bucuram la acest model, cum ar fi un procesor mai puternic (1,5GHz pe One X original), o baterie de 2100 mAh ce ofera cu pana la %50 mai multa autonomie pentru utilizarea de voce, navigare, dar și pentru componenta multimedia.

Deocamdata HTC nu a dorit sa dezvaluie detaliile despre pretul la care va fi comercializat, ci doar data cand va ajunge pe sa fie comercializat – luna octombrie.

[showhide]

HTC LANSEAZĂ MODELUL ONE X+.

MAI MULTĂ VITEZĂ, CAPACITATE DE STOCARE MAI GENEROASĂ ŞI  AUTONOMIE MAI MARE PENTRU CEL MAI BINE COTAT SMARTPHONE ANDROID 

HTC anunță de asemenea Sense™4+ cu Android Jelly Bean și actualizări disponibile în curând pentru HTC One X și HTC One S 

Bucureşti, 2 octombrie 2012HTC, lider global al inovaţiei în design şi tehnologie mobilă, a lansat astăzi HTC OneTM X+, o versiune actualizată a modelului HTC OneTM X, care rulează experiența HTC SenseTM  4+ și Android Jelly Bean. HTC OneTM X+ îmbină designul emblematic, camera foto performantă și experiența audio autentică a seriei HTC One cu performanță îmbunătățită, autonomie mai mare și capacitate de stocare mai generoasă.

Peter Chow, CEO al HTC Corporation: “Prin HTC OneTM X+, ridicăm ștacheta modelului atât de apreciat – HTC OneTM X. Utilizatorii noștri vor beneficia de navigare extrem de rapidă, de o cameră foto optimizată din nou și de o experiență de divertisment prin Beats Audio de neuitat.”

Performanță, rezistență și stocare

Cu o configurație care include un procesor quad-core NVIDIA® Tegra® 3 AP37 de 1,7 GHz și un spațiu de stocare de 64 GB, versiunea LTE a modelului HTC OneTM X+ oferă cu 67% mai multă viteză decât în cazul HTC One™ X LTE[1], atu care îl recomandă drept cel mai bine cotat telefon Android de pe piață. Conceput să fie extrem de rapid, HTC OneTM X+ permite navigare fluidă, gaming captivant și randare grafică superioară, dar și viteză mare de download, pentru o utilizare facilă indiferent de locație.

Pe lângă puterea de calcul sporită, HTC One™ X+ oferă performanță îmbunătățită datorită acumulatorului de 2100 mAh, care asigură cu până la 50% (6 ore) mai multă autonomie pentru utilizarea de voce, pentru navigare, dar și pentru componenta multimedia[2].

Foto, muzică și filme

Prin îmbinarea funcțiilor camerei foto ale modelului anterior[3]* cu o serie de funcții inteligente incluse noii interfețe SenseTM 4+, HTC OneTM X+ se remarcă pentru experiența completă. Nou-lansatul mod Autoportret, asociat camerei foto frontale, ajută utilizatorul să surprindă fotografii de înaltă calitate prin detectarea intuitivă a figurii umane din diferite unghiuri și aplicarea unor retușări subtile pielii și ochilor. Modul Turist (Sightseeing) devine cea mai scurtă cale pentru activarea capturii de imagine, eliminând nevoia de deblocare a ecranului și lansând instantaneu modul foto. Galeria a fost îmbunătățită prin două noi moduri de afișare a fotografiilor și clipurilor video, acestea fiind grupate în funcție de locul și data capturii.

Disponibil în mod exclusiv pe telefoanele HTC, tehnologia Beats AudioTM  oferă sunet autentic, la calitate de studio, livrând o experiență audio care învăluie utilizatorul prin profilul audio optimizat, voce mai clară și note înalte mai detaliate pentru întreaga experiență multimedia. HTC OneTM X+ favorizează audiția chiar și la cote înalte de volum, iar prin SenseTM 4+, telefonul beneficiază de o nouă funcție, Tap and Go, care permite conectarea și deconectarea difuzoarelor Beats  printr-o simplă atingere.

Personalizare facilă 

Prin noua opțiune HTC Get Started, modelul HTC OneTM X+ oferă utilizatorului o soluție simplă de instalare și personalizare, prin intermediul unui simplu browser accesat de pe desktop. Concepută pentru a ușura instalarea inițială a telefonului, această opțiune le permite utilizatorilor să se bucure de noul telefon încă din primele minute. Printr-o singură apăsare de buton, telefonul va prelua setările și aplicațiile selectate online. Pentru mai multe detalii vizitați start.htc.com.

Disponibilitate 

HTC OneTM X+ va fi disponibil în Europa și Asia începând cu luna octombrie, iar în Asia de Sud din noiembrie. SUA vor anunţa ulterior disponibilitatea smartphone-ului HTC One TM X+   În octombrie este programată și actualizarea la Android Jelly Bean cu HTC SenseTM 4+ pentru HTC One TM S și HTC One TM X.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!