SmartphonesStiri

HTC One Glamour Red din 18 iulie in oferta operatorului Vodafone

HTC One Glamour Red

Nu mai departe de saptamana trecuta va informam ca taiwanezii de la HTC au lansat o noua versiune a telefonului flagship HTC One Glamour Red (Rosu), pe piata din Asia. Telefonul HTC One rosu va fi disponibil in Romania incepand din data de 18 iulie (maine), pentru toti clientii operatorului Vodafone.

Philip Blair, Presedinte HTC EMEA: “Intotdeauna, ne-am luat angajamentul sa oferim consumatorilor flexibilitatea de a-si exprima felul de a fi prin alegerea telefonului mobil, indiferent de culoare, caracteristici sau de personalizare. Noul HTC One Glamour Red demonstreaza puterea modelului varf de gama intr-o culoare ce atrage atenaia, pastrand, in acelasi timp, standardele inalte ale designului sofisticat si ale calitatii constructiei.”

HTC One Glamour Red va putea fi testat de maine in Vodafone Experience Store, din AFI Cotroceni. Deocamdata nu stim pretul acestui model si nici daca va veni insotit de acel accesoriu de la Prada.

Update: Tocmai am primit un raspuns din partea HTC Romania, care spune ca „Pretul va fi acelasi cu restul One-urilor de la Vodafone, in functie de abonament sau daca este la liber. In ceea ce priveste accesoriul, acesta nu va fi disponibil, pentru moment.”

Mai jos gasiti atasat comunicatul de presa HTC Romania.

[showhide]

BUCUREŞTI, România – 17 07 2013 – HTC, lider global în design şi inovaţie mobilă, anunţă că terminalul său multipremiat, HTC One, va fi disponibil şi într-o nouă culoare, distinctivă. În premieră pentru clienţii Vodafone România, începând din data de 18 iunie 2013, noul HTC One, ce beneficiază atât de performanţe deosebite, cât şi de caracteristicile premium care i-au adus renumele încă de la lansarea din primăvară, într-un corp ce exprimă rafinament, este disponibil şi în varianta pe roşu (Glamour Red). Telefonul va putea fi testat în Vodafone Experience Store, din AFI Cotroceni.

Philip Blair, Preşedinte HTC EMEA: “Întotdeauna, ne-am luat angajamentul să oferim consumatorilor flexibilitatea de a-şi exprima felul de a fi prin alegerea telefonului mobil, indiferent de culoare, caracteristici sau de personalizare. Noul HTC One Glamour Red demonstrează puterea modelului vârf de gamă într-o culoare ce atrage atenţia, păstrând, în acelaşi timp, standardele înalte ale designului sofisticat şi ale calităţii construcţiei.”

În fruntea portofoliului HTC, modelul HTC One combină cele mai recente inovaţii mobile şi de design pentru cea mai puternică experienţă oferită de companie până în prezent. HTC BlinkFeed agregă fluxuri multiple din surse de ştiri atent alese, din reţele sociale şi din alte aplicaţii ale telefonului, oferind informaţii relevante direct pe ecranul principal. HTC revoluţionează fotografia prin introducerea camerei UltraPixel, ce oferă imagini superioare calitativ în condiţii de iluminare slabă, iar HTC Zoe permite capturarea momentelor, nu doar a  imaginilor făcute într-o fracţiune de secundă. BoomSound aduce muzica la viaţă prin difuzoarele frontale şi optimizarea Beats Audio, plasându-te în centrul acţiunii, indiferent dacă utilizatorul ascultă muzică, se joacă sau urmăreşte un film pe ecranul Full HD de 4,7 inci.

Încă de la lansare, HTC One a primit o serie de premii atât din partea presei, cât şi din partea industriei, recunoscându-i-se, astfel, performanţele superioare şi designul ce ridică ştacheta în materie de telefonie mobilă. Printre cele mai importante, se numără GSMA Global Mobile Award for Best New Mobile Device or Tablet – la Mobile World Congress 2013 şi Computex Taipei Gold Medal pentru design şi inovaţie.

Pentru mai multe informaţii despre HTC One, vă rugăm să accesaţi: http://www.htc.com/ro/smartphones/htc-one/

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!