SmartphonesStiri

HTC One Max ar putea avea tehnologie de detectare a amprentei?

htc-one-max-scaner-amprenta

HTC ar putea lansa in aceasta toamna, primul sau dispozitiv cu Android de dimensiuni mari (phablet) sub denumirea HTC One Max. O fotografie data publicitatii astazi de dimineata in Asia, arata telefoanele hTC One Mini si hTC One langa hTC One Max, care spre surprinderea noastra, pare sa fie dotat cu tehnologie de scanare a amprentei (scaner amprenta) sau cel putin asa sustine sursa acestei imagini.

O alta noutate ar fi cele trei puncte din partea de jos dreapta (spate), care par sa sugereze trei pini conectori prin intermediul carora dispozitivul poate fi conectat la o statie de incarcare (dock).

Conform zvonurilor, HTC One Max are un ecran IPS Full HD (1920×1080) de 5.9 inch in diagonala, procesor Qualcomm Snapdragon 800 de 2.3GHz, 2GB de RAM, o baterie cu o capacitate de 3300 mAh si va fi disponibil in variante de 16/32/64 GB, single si dual SIM.

HTC One Max ar putea fi dezvaluit in cadrul expozitiei internationale IFA 2013, ce va avea loc intre 6 si 11 septembrie in Germania, la Berlin. Aceleasi surse indica faptul ca dispozitivul ar putea fi comercializat abia spre finalul lunii octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!