SmartphonesStiriVideos

HTC One Mini anuntat cu ecran 4.3″, procesor Snapdragon 400, Boomsound si Android 4.2

HTC One Mini anuntat

Asa cum era de asteptat, in cursul zilei de astazi, producatorul taiwanez HTC a anuntat lansarea noului model de smartphone din familia HTC One 2013. HTC One Mini este un smartphone similar ca aspect cu modelul de top HTC One diferentele fiind minime la exterior, in schimb la interior, avem o serie de modificari. De exemplu procesorul este un dual-core de 1.4GHz Snapdragon 400 fata de un quad-core Snapdragon 600 pe care il regasim pe HTC One.

Peter Chou, CEO HTC Corp.: “Suntem mândri să fim creatorii celui mai inovator telefon, iar acum, prin HTC One mini, a celei mai bune familii de smartphone-uri din lume. HTC One mini aduce împreună toate caracteristicile care au făcut din HTC One un succes, într-un corp mai mic, dar la fel de atrăgător.”

HTC One Mini beneficiaza de un ecran de 4.3 inch cu o rezolutie 1280×720 si o densitate a pixelilor de 341 ppi, 1GB de RAM, 16GB memorie interna, o camera foto Ultrapixel, interfata HTC Sense 5.0 cu functia Blinkfeed peste sistemul de operare Android 4.2, o baterie de 1800 mAh si Boomsound speakers. Telefonul cantareste exact 122 de grame.

Din punct de vedere al disponibilitatii lui pe piata, HTC One Mini va fi comercializat in cateva piete selecte incepand din luna august, urmand ca din luna septembrie sa fie disponibl la nivel global, inclusiv in Romania la un pret estimativ de 450 de Euro. Probabil ca prin retail va ajunge ceva mai rapid si pe piata noastra.

httpvh://youtu.be/T7USply-sxw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!