AndroidSOFTWAREStiri

HTC One primeste actualizare Android 4.4.2 in Europa, inclusiv Romania

HTC One primeste actualizare Android 4.4.2

HTC One primeste actualizare Android 4.4.2 oficial in Romania, incepand de saptamana aceasta.

HTC promitea anul trecut ca in maxim 90 de zile de la oficializarea versiunii Android 4.4 KitKat va distribui actualizarea modelului flagship HTC One, cat si celorlalte modele din serie: HTC One Mini, HTC One Max.

Astazi, avem prima confirmare oficiala ca HTC One primeste actualizare Android 4.4.2 in Europa, incluzand aici si Romania.  Noua versiune de firmware este build 4.19.401.8, fisierul ce poate fi descarcat printr-o notificare automata wireless masoara aproximativ 310MB. De mentionat ca actualizarea de soft Android 4.4.2 este momentan disponibila doar pentru modelul liber de retea, cei care l-au achizitionat prin operatorii nostrii vor trebui sa mai astepte putin.

Acest firmware aduce icoanele de sus din bara de notificari de culoare alba, imbunatatirea autonomiei bateriei, browserul nativ pierde suportul Flash, si nu, nu aduce HTC Sense 6.0 deocamdata. Telefonul ramane la HTC Sense 5.5, probabil pana la vara.

htc-one-kitkat

In cazul in care nu ati fost notificat pentru actualizarea softwarelui, puteti verifica manual daca mergeti in Settings (Setari) – About phone (Despre telefon) – Software updates (Actualizare).

sursa (1); (2)

5 Comments

  1. Daca nu iti apare nici o notificare pentru update de software, atunci incearca sa intri la Settings (Setari) – About phone (Despre telefon) – Software updates (Actualizari software).

    Daca softul nu apare nici in acest caz, iti sugerez sa incerci la un magazin Orange la Service clienti.

    Si ar mai fi varianta cea mai neortodoxa, sa spun asa, sa mergi la un service particular care instaleaza Android 4.4.2 pe modelul tau de telefon.

  2. Salut! Am nevoie de ajutor sau de lamuriri…Am cumparat un HTC One si are o versiune de 4.2.1. De fapt este de Orange din Germania. Nu pot/stiu cum sa il actualizez la 4.4 . Imi puteti da o mana de ajutor? Multumesc

  3. salut Alex, toate actualizarile de soft sunt distribuite prin niste servere pe care sunt disponibile un anumit nr de sloturi libere, deobicei aceste actualizari sunt distribuite in etape pentru a nu aglomera serverele si tin aproximativ o luna de zile. In functie de noroc vei primi softul pe telefon azi mainr sau mai tarziu.

  4. Salut, eu am telefonul de cateva luni si rulez pe el 4.3 cu sense 5.5 , telefonul este la liber si a fost cumparat de la un magazin online .Nu este codat pe nici-o retea si nu este rootat si nici deblocat în sensul că softul htc-ului poate fi deblocat prin calculator . Caut manual actualizarea si nu imi apare decat ca telefonul este la zi cu 4.3 … O e explicatie cineva sau o mana de ajutor ? .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!