AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

HTC One S primeste upgrade la Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich)

Incepand de ieri, 22 august, posesorii de HTC One S vor primi in urmatoarea perioada software update-ul la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Acest update vine OTA (wireless), sub forma unui fisier de 160MB ce va upgrade-ui telefonul la noul firmware build versiunea 2.31.401.5. 

Update-ul la Android 4.0.4 aduce imbunatatiri bateriei telefonului, performantele camerei video sunt si ele imbunatatite, aduce integrare Beats Audio, HTC Sense UI versiunea 4.1 si stabilitate telefonului.

Pentru alte detalii despre noul upgrade faceti click pe comunicatul de presa.

[showhide]HTC şi-a luat angajamentul de a-şi asigura clienţii că primesc întotdeauna update-urile software care să le îmbunătăţească experienţa de utilizare. Motiv pentru care suntem încântaţi să anunţăm un nou upgrade, lansat pe 22 august, disponibil posesorilor de HTC One S.

Este vorba, în principal, de un upgrade la versiunea Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich), dar şi de o experienţă Sense optimizată, ce va permite posesorului unui smartphone HTC One S să folosească butonul “aplicaţii recente” pentru a directa către meniu (îmbunătăţind vizual aplicaţii neoptimizate pentru ICS, precum Facebook). Totodată, a fost îmbunătăţit sistemul de gestionare a tab-urilor din browser cu un buton dedicat pentru trecerea de la unui la altul şi, nu în ultimul rând, aduce noi funcţii camerei foto, precum white balance şi autofocus continuu.

Mai mult, utilizatorii HTC vor beneficia de optimizări la capitole precum memorie, stabilitate a platformei şi browsing. Alte modificări includ Single Sign-On pentru Facebook, adică posibilitatea ca utilizatorul să acceseze mai uşor aplicaţii şi site-uri ce necesită login sau permisiuni Facebook, dar şi actualizări-uri pentru Beats audio, încă o dovadă a interesului companiei de a asigura o experienţâ audio extraordinară şi un sunet autentic.

În ceea ce-i priveşte pe dezvoltatori, HTC extinde suportul SDK pentru Media Link şi le asigură o bază solidă de lucru inclusiv pentru aplicaţii de video call, care să le înlesnească atingerea unor noi performanţe şi al unui nou nivel calitativ.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!