SmartphonesStiri

HTC One X+ si HTC One SV in oferta QuickMobile

HTC One X Plus si HTC One SV

Doua din cele trei modele ale seriei originale ONE, lansate de HTC la inceputul anului la MWC 2012 in Barcelona, au primit  upgrade sau downgrade de la producatorul taiwanez sub forma unor modele noi – HTC One X+ si HTC One SV.

HTC One X+ este un model imbunatatit fata de modelul original, fapt pentru care cantareste cu 5 grame in plus fata de primul model. Telefonul vine cu aceiasi dimensiune a ecranului – 4.7 inci, dar cu Gorilla Glass 2, vine si cu optiunea de stocare de 64GB, modelul original avand doar optiunea 16/32 GB. One X Plus vine cu un chipset Nvidia Tegra 3 AP37 Quad-core de 1.7 GHz, fata de doar 1.5GHz pe cel original si un accelerator grafic ULP GeForce 2 (din a doua generatie), camera frontala este de 1.6MP, fata de doar 1.3MP pe One X original (ambele redau imagini la 720p). Un alt plus il are la capitolul capacitate a bateriei unde One X+ vine dotat cu o baterie de 2100 mAh, fata de doar 1800 mAh pe cel original.

Daca HTC One X+ este un smartphone imbunatatit, HTC One SV este un model ceva mai slab fata de fratele sau One S, cu toatea astea are si el plusurile lui, cum ar fi existenta unui slot micorSD pentru card (ceea ce nu gasim pe One S original), fapt pentru care este disponibil doar in varianta de 8GB. La capitolul rezolutie a ecranului One SV vine cu o rezolutie mai slaba de doar 480 x 800 fata de 540 x 960 pe modelul original, camera foto spate este si ea mai slaba, de doar 5MP fata de 8MP pe modelul initial, in schimb pe partea din fata camera foto este de 1.6MP (reda imagini la 720p), iar pe One S avem doar o camera VGA. Procesorul de pe One SV este mai mic din punct de vedere al frecventei este clock-uit la 1.2GHz, fata de 1.5GHz pe modelul initial, in schimb bateria este una mai buna de 1800 mAh (pe One S 1650 mAh).

Ambele modele sunt disponibile in oferta QuickMobile luna aceasta la pretul de 2799 lei pentru HTC One X+ (doar Alb) si 1899 lei modelul HTC One SV (Alb sau Negru).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!