SmartphonesStiriTech

HTC renunta la „Quietly brilliant” si trece la o campanie publicitara mai agresiva

htc-campanie-agresiva-promovare

Dupa mai multe saptamani de tacere in privinta amanarii lansarii noului smartphone emblematic, noul director de marketing al HTC a fost destul de sincer la prima intalnire cu presa la care a participat de cand s-a alaturat companiei in luna ianuarie.

Benjamin Ho a discutat despre noua sa strategie de marketing, si despre faptul ca deficitul de componente este principala cauza a amanarii. Pe langa acestea el a mai precizat ca va retrage sloganul „Quietly Brilliant” din campaniile publicitare si anunturile de produse.

Fiind al treilea director de marketing intr-un decurs de aproximativ 2 ani de zile, el a tinut sa mentioneze ca „Avem foarte multe inovatii dar am fost prea modesti” . El a demarat si o campanie neobisnuit de agresiva pe reteaua Twitter prin care a luat in deradere noul Galaxy S4, „#theNextBigFlop”(noul esec), pana in prezent a fost retinut in a se compara cu concurenta, preferand a se concentra pe propriile produse, poate face parte din nou strategie de marketing si acest lucru.

Aceasta noua abordare este de natura a incuraja investitorii si consumatorii iar Ho a subliniat ca bugetul pentru marketingul digital al companiei va creste cu 250% anul acesta fata de 2012.

In final a raspuns numeroaselor intrebari din media si a explicat ca principalul motiv pentru care lansarea smartphone-ului HTC One sufera amanari este camera acestuia, care a fost proectata special pentru acestia iar productia nu poate fi consolidata atat de rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!