SmartphonesStiri

Huawei Ascend P2 pozeaza in cateva imagini venite din China

Huawei Ascend P2 4.7 inch Full HD JellyBean (2)

Huawei Ascend P2 este urmasul modelului Ascend P1 cu foarte multe imbunatatiri. Daca pana nu demult Huawei era considerat un producator de telefoane ieftine, in 2013 compania Huawei a ajuns sa fie considerata ca un pretendent serios, cu potential de a ajunge in varful piramidei.

Odata cu apropierea de cel mai mare eveniment al anului in materie de dispozitive mobile – Congresul Mondial al Telefonie mobile, se inmultesc scurgeriile de informatii despre viitoarele device-uri. Nici Huawei Ascend P2 nu a scapat si ne bucuram de acest lucru pentru ca avem ocazia sa il vedem inainte de lansarea oficial.

Huawei Ascend P2 4.7 inch Full HD JellyBean (1)

Huawei Ascend P2 este echipat cu un ecran cu diagonala de 4.7 inch Full HD, procesor quad-core K3V2 de 1.8GHz (produs chiar de Huawei), 2GB de RAM, 8Gb memorie interna pe telefon la care se adauga un slot pentru SD card, o camera de 13MP, baterie de 2200 mAh si Android 4.1.2 JellyBean.

Se zvoneste ca acest model ar masura numai 6.45 mm grosime si ca va fi comercializat la un pret undeva intre $450 si $500 de dolari.

Huawei Ascend P2 4.7 inch Full HD JellyBean

 

sursa QQ Tech (China) via Engadget

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!