SmartphonesStiri

Huawei Ascend P6 disponibil prin Cosmote de astazi

Huawei-Ascend-P6-Cosmote

Anuntat la mijlocul lunii iunie, la Londra, ca cel mai subtire smartphone din lume (intre timp aceasta „coroana” i-a fost furata pe rand de UMEOX X5 si Vivo X3) Huawei Ascend P6 este incepand de astazi, disponibil in magazinele Cosmote si Germanos.

Huawei Ascend P6, unul din cele mai subţiri smartphone-uri din lume, cu o grosime de numai 6,18 milimetri, este un smartphone stilat si elegant, terminalul de o carcasa metalica, un ecran cu diagonala de 4,7 inch si un procesor quad-core K3V2E de 1,5 GHz.

Noul Ascend P6 are o camera foto de 8 MP, dotata cu tehnologia IMAGESmart Auto Scene Recognition, care ajuta utilizatorul in cele mai dificile scenarii fotografice. In plus, beneficiaza si de o camera frontala de 5MP si este dotat cu functii ca: Me Widget, pentru acces facil la toate aplicatiile preferate, Magic Touch, care permite folosirea telefonului in timp ce utilizatorul poarta manusi sau Smart Reading, pentru traducere rapida sau verificarea cuvintelor prin simpla selectare a acestora.

Huawei Ascend P6 are o memorie interna de 8 GB (4,7 GB disponibili pentru utilizator + slot microSD pana la 32GB), 2 GB RAM, o baterie Li-Po de 2000 mAh ce ofera un timp de functionare in stand-by de pana la 416 ore (in 2G) si 315 ore (in 3G), si un timp de convorbire de pana la 32 ore (in 2G) si 14 ore si jumatate (3G).

Telefonul este disponibil in magazinele COSMOTE si Germanos la pretul de 1599 lei (TVA inclus) la liber si la abonament incepand de la 599 lei (TVA inclus) cu planul tarifar Cosmote Smart XL+ (31 euro/ luna, COSMOTE Smart XL + ofera 300 minute nationale/internationale zona 1, 2.000 minute in retea, 2.000 SMS-uri in retea, 2.000 minute catre destinatii fixe Romtelecom, 250 MMS-uri in retea si 2GB trafic de date inclus).

httpvh://youtu.be/E75gTh3nK1k

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!