SmartphonesStiri

Huawei Ascend W1, primul telefon cu Windows Phone 8 al companiei

telefon Huawei Ascend W1 Windows Phone 8

Huawei este o prezenta interesanta la CES 2013 si a mai facut o dezvaluire interesanta. A prezentat Huawei Ascend W1, ca fiind primul telefon ce ruleaza cu Windows Phone 8 al companiei.

Ascend W1 vine cu o gama de caracteristici rezonabila si ar trebui sa aiba si un pret destul de bun. Huawei Ascend W1 are un display IPS LCD de 4 inch, capabil de o rezolutie 480 x 800, procesor dual-core Krait de 1.2 GHz alaturi de un procesor grafic Adreno 305 si o camera de 5 megapixeli care poate inregistra video 720p. Display-ul dispune de tehnologie cu iluminare completa pentru a mari vizibilitatea afara.

Huawei lauda bateria de pe Ascend W1 ca fiind una foarte buna ce promite 470 de ore in modul standby si care utilizeaza o tehnologie de salvare a puterii, care permite bateriei de 1950 mAh tina mai mult decat ar trebui in mod obisnuit.

Huawei-Ascend-W1-Smartphone-WP8

Huawei Ascend W1 va fi disponibil in culorile albastru, rosu, negru si alb. Pretul nu a fost dezvaluit, dar ar trebui sa fie la fel cu cel practicat de HTC  pentru Windows Phone 8S sau si mai mic.

Telefonul va ajunge in China si Rusia luna asta, iar in restul regiunilor ar trebui sa apara in lunile ce vor urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!