StiriTechTelecom

Huawei CarFi 4G se lanseaza in Romania, in parteneriat cu Orange

Huawei CarFi

Orange Romania si Huawei au anuntat astazi lansarea solutiei Huawei CarFi 4G, care schimba ideea de conectivitate in autovehicule si le aduce pasagerilor internet 4G la viteze medii reale de 60Mbps, prin intermediul propriei retele Orange 4G LTE.

Huawei CarFi permite conectarea simultana la internet 4G a 10 echipamente (tablete, smartphone-uri, console, etc) si pune capat intrebarii „Cand ajungem?” atat de des auzita de parinti la drum lung.

„Huawei CarFi este o soluție inovatoare pe piața românească, disponibilă în exclusivitate la Orange, cu ajutorul căreia clienții se pot bucura de internet de mare viteză chiar și atunci când călătoresc. Copiii vor putea accesa jocurile preferate, iar adulții vor putea găsi mult mai simplu și mai rapid informațiile de care au nevoie, atât în vacanță, cât și în oraș.” a declarat Cristina Pateșan, Product Division Manager la Orange România.

Huawei CarFi se adreseaza atat familiilor, cat si soferilor de taxi, microbuze sau alți operatori de transport în comun, avand posibilitatea de a le oferi clienților lor conectare instant la internet de mare viteză.

Acest nou produs, car Wi-Fi on board, lansat pe piata de gadgeturi inteligente din Romania este unul care intareste pozitia Huawei pe acest segment. Ne dorim ca solutia WiFi on-board sa ajunga in masinile a cator mai multi romani. Nu in ultimul rand, acest nou produs Huawei distribuit in parteneriat cu Orange reprezinta o recunoastere a capacitatii companiei noastre de a livra gadgeturi de ultima generatie, fie ca vorbim de smartphone-uri, accesorii inteligente sau alte device-uri,” a declarat Sorina Macarescu, Country Manager Huawei Romania, Terminals Division pentru publicatia noastra.

Routerul Huawei CarFi a fost creat pentru mașinile dotate cu priză de 12 V. Cu o greutate și dimensiuni reduse, este un dispozitiv care se conectează la bricheta mașinii, poate fi configurat de pe smartphone și tabletă și oferă pe loc o conexiune stabilă și rapidă, ce le permite pasagerilor să descarce în câteva secunde fișiere de mari dimensiuni, să urmărească vidoclipuri și filme sau să acceseze pe internet informația dorită prin rețeaua 4G. Cu ajutorul portului USB integrat, dispozitivul poate încărca în același timp tableta sau telefonul.

Designul routerului îmbină materiale precum fibra de carbon și metalul cu un finisaj atent lucrat, pentru a se potrivi perfect atât mașinilor clasice sau de oraș, cât și celor sport sau de teren.

Pentru oferta Orange 4G, accesati site-ul operatorului telecom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!