AccesoriiStiriWearable

Hybrid Style si Hybrid Trendy, sunt noile smartwatchuri de la Allview

Hybrid Style si Hybrid Trendy

Compania Visual Fan, a anuntat, astazi, lansarea a doua noi smartwatch-uri: Hybrid Style si Hybrid Trendy sub brandul Allview. Noile modele ofera un mod de utilizare ca si un ceas normal (mod care ofera o autonomie de functionare de pana la 30 de zile), respectiv modul smart (care ofera pana la 5 zile de baterie), ce permite conectarea la un smartphone pentru a prelua o parte dintre notificarile primite fara a mai accesa ecranul telefonului.

Hybrid Style si Hybrid Trendy sau pe scurt cum sunt prezentate pe site-ul producatorului: Hybrid S si Hybrid T, au fost lansate impreuna pentru a satisface atat gusturile celor care prefera un ceas de mana cu aspect clasic (tinuta formala/costum), cat si cele ale celor mai activi (tinuta casual, sport).

“Consider ca Hybrid S/T realizeaza perfect armonia dintre clasic si tehnologie, deoarece, pe de o parte, pastreaza acele metalice de ceasornic, carcasa din otel,  rezistenta la apa  pana la 3ATM si are autonomie de pana la 30 de zile, iar pe de alta parte, este un ceas smart cu o autonomie de 5 zile cu touch screen, heart rate si cu un display perfect rotund pe care poti vedea notificarile de la toate aplicatiile si poti raspunde direct de pe ceas la unele dintre ele”, a spus Lucian Peticilă, managerul general al Allview.

statie incarcare Hybrid
statie incarcare Hybrid

Ambele modele dispun de aceleasi dimensiuni, o carcasa rezistenta in apa pana la 3ATM, beneficiaza de un display LCD tactil perfect rotund ce masoara 1.22″ in diametru, vine cu o statie de incarcare dedicata, dispune de Bluetooth 4.2 LE si e compatibil Android 5.0 sau o versiune mai recenta.

hybrid smartwatch allview 1

De asemenea, ambele smartwatch-uri sunt echipate cu o serie de teme (fete de ceas) pe care utilizatorul le poarte aplica in functie de activitatea sa zilnica: sala, birou, acasa, etc. Mai mult, ceasul permite crearea propriilor teme, posesorul putand adauga fotografiile personale din telefon sub forma de fundal pentru aceste fete de ceas.

Hybrid Style si Hybrid Trendy sunt disponibile prin precomanda incepand de astazi (Allview anunta ca livrarile catre clienti incep pe 14 decembrie), la pretul de 800 lei. De asemenea, clientul poate opta pentru diferite modele de curele pentru aceste smartwatch-uri, iar cei ce plaseaza o comanda luna aceasta vor primi cadou si un accesoriu V-Bass.

Ne-ar fi placut sa vedem si o versiune a acestor ceasuri pentru doamne si domnisoare.

Mai multe detalii despre noile modele gasiti aici.

Un comentariu

  1. Foarte interesante și atractive aceste modele
    Cu siguranta vor avea succes
    Accesibile dar erau și mai frumoase dacă erau și in varianta pentru doamne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!