SmartphonesStiri

Noi imagini „scapate” cu Centrul de Notificari din Windows Phone 8.1

centrul de notificari

Noi imagini din versiunea noua pentru utilizatorii Windows Phone, adica Windows Phone 8.1 au aparut pe Internet. Imaginile fac referire la un Centru de Notificari organizat, detaliat si personalizabil in functie de aplicatiile dorite.

Microsoft lucreaza oficial la aceasta versiune de Windows Phone, o versiune ce se zvoneste ca va fi distribuita utilizatorilor undeva prin luna Iulie 2014.

Centrul de Notificari e o functie intens ceruta de utilizatorii de Windows Phone 8, iar spre bucuria lor, pare ca cerintele au fost ascultate. In imaginea de mai jos puteti observa aspectul Centrului de Notificari, sau „Action Center”, asa cum, chiar Microsoft il eticheteaza. Folosirea acestei functii se face printr-un usor slide (glisare) de sus in jos de-a lungul ecranului, identic ca pe Android.

Sunt afisate 4 setari rapide si de baza, ce sunt comenzi catre Wi-Fi, Bluetooth si alte setari de sistem.. Toate 4 sunt personalizabile si dupa cum veti observa, nivelul bateriei este afisat chiar sub iconita de baterie, iar sub ceas, data cu ziua si luna.

wpactioncenterfull

Se mai pot observa notificarile aplicatiilor, organizate si detaliate, ca Facebook de exemplu. Mai pe scurt, in loc ca notificarile sa apara in antetul ecranului, asa cum ne-am obisnuit pe Windows Phone 8, vor aparea toate in Centrul de Notificari. E o functie ce-ti simplifica munca de vizualizare a notificarilor, mai ales cand ai multe aplicatii active ce trimit notificari.

Asadar, usor, usor, Microsoft incepe sa-si arate profesionalismul in acest sistem de operare, facandu-l de temut in fata Android sau iOS. De exemplu, Microsoft se poate lauda cu cel mai securizat sistem de operare mobil la ora actuala, ca dovada ca in Windows Phone Store nu exista un antivirus.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!