AndroidAPLICATIIBreakingSOFTWAREStiri

Imagini detaliate cu interfata (UI) Facebook Home si telefonul HTC First

interfata-facebook-home-ui-android

Compania Facebook Inc va sustine maine seara o conferinta de presa, in cadrul careia reteaua de socializare va dezvaluie o noua intergata grafica (UI / home screen) pentru terminalele cu Android, dar si un prim telefon produs de HTC care va veni cu aceasta grafica pre-instalata.

In urma cu aproximativ 2 ore, au aparut pe net primele imagini care ne arata concret, cum va arata aceasta interfata Facebook Home, cat si design-ul telefonului ce va purta numele HTC First.

Dupa cum putem vedea din aceste imagini, inclusiv lockscreen-ul terminalelor va fi customizat cu o poza  (incercuita) a utilizatorului, deasuprea careia un desfasurator care notifica posesorului terminalului despre ultimele apeluri pierdute, ultimele mesaje de pe Facebook, dar si notificare Instagram atunci cand primeste Like pe o anumita poza.

In cea de-a doua imagine vedem sertarul cu aplicatii (App drawer), unde utilizatorul va beneficia de trei butoane (scurtaturi) amplasate deasupra aplicatiilor, cu ajutorul carora utilizatorul isi poate schimba statusul pe retea in orice moment, poate impartasi imagini sau face Check in, iar in ultima imagine, sunt prezentate optiunile de impartasire a pozelor din aplicatia Galerie.

Din ce vedem in imagini Facebook Home este, practic, un Home Launcher la fel cum sunt ADW Launcher, Apex Launcher, Nova Launcher, Zeam Launcher, etc.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!