SmartphonesStiriTablete

Allview dezvaluie gama Impera, dispozitive cu WP 8.1 si Windows 8.1

impera

Allview Impera, gama de dispozitive WP 8.1 si Windows 8.1

Allview isi face debutul pe piata de smartphone-uri si tablete, adoptand un sistem de operare Microsoft, adica Windows Phone 8.1 si Windows 8.1. Astfel isi face cunoscuta noua gama Impera, ce cuprinde o tableta si doua smartphone-uri.

Decizia celor de la Allview pare destul de indrazneata, concurand cu Android pe aceasta cale. Totodata, dispozitivele ar trebui sa aiba si o performanta mai buna, datorita bunei optimizari a sistemelor de operare detinute de Microsoft.

Impera I este unul dintre smartphone-urile cu Windows Phone 8.1, avand un display de 4.7 inch, cu rezolutie 1280×720 pixeli, un procesor Qualcomm quad-core cu frecventa de 1.2 GHz, 1GB memorie RAM, 8 GB memorie interna de stocare, iar la capitolul fotografie, o camera de 8 MP pe spate, si de 2 MP pe fata. Allview Impera S are aceleasi dotari, cu exceptia display-ului, acesta fiind de 5 inch.

Allview a lansat si o tableta cu Windows 8.1 with Bing, numita Imperia I8, avand un display de 8 inch cu rezolutie HD 1280×800, un procesor Intel Atom Z3735E cu frecventa de 1.83 GHz, 1GB memorie RAM si 16GB memorie interna de stocare. La capitolul fotografie, tableta are o camera de 5 megapixeli pe spate, si de 2 megapixeli pe fata.

Smartphone-urile se vor lansa incepand cu luna August, avand un pret liber de contract de 700 lei pentru Imperia I, si de 750 lei pentru Imperia S. Tableta nu are o data de lansare, dar va avea un pret liber de contract de 850 lei.

 

sursa

Un comentariu

  1. sunt disponibile cu data de 24 iunie 2014. faci comanda si-n 3 zile o ai acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!