EvenimenteStiriTech

Inaugurarea grupului Timișoara Google Developer Group (GDG) – Sambata, 8 Decembrie 2012

gdg timisoara romania

Sistemul de operare Google Android s-a dezvoltat in numai cativa ani atat de mult, incat a reusit sa acapareze marea majoritate a pietei de smartphone si tablete, reusind astazi, sa se bata de la egal la egal cu gigantul Apple si al sau sistem de operare iOS.

Desi in Romania numarul fanilor Android, nu este la fel de mare ca in tari precum Statele Unite, Anglia, Germania sau tari din Asia, precum Japonia, Taiwan sau Coreea de Sud, numarul lor este in crestere si acest lucru se vede, in primul rand prin numarul de grupuri de development, comunitati Android deschise pe Facebook sau alte retele de socializare, precum si alte mici organizatii sau publicatii, care promoveaza sistemul de operare.

La finalul acestei saptamani, mai exact – Sambata, 8 Decembrie, la Timisoara v-a fi inaugurat grupul Timișoara Google Developer Group (GDG), grup ce are ca scop principal dezvoltarea de aplicatii. Pentru detalii despre locatia unde va avea loc GDG accesati acest link.

Principalii initiatori ai acestui proiect, sunt domnul Dan Romescu (a Mobile Social Technology Architect and consummate multicultural business leader with a clear vision for an open, innovative, green and transparent society – right now he is working on social networks metabolism. He has a strong interest in Mobile Augmented Reality, Smart Things and Social Networks Physics, working on a new concept to sustainably increase our lifestyle) si domnul Radu Ticiu (initiatorul altor catorva proiecte importante – TiMo Dev Group).

Programul Timișoara Google Developer Group (GDG) Inaugural Meetup:

  • Opening Talk – Dan Romescu
  • What is a GDG and why are we here?
  • Drawing on Google Maps – Razvan Cioarga
  • Android Crash Course – Introduction & Hello-World – Madalin Gageanu
  • Using Google Drive as a CMS – Aurelian George Dumanovschi
  • Android – Dealing with Screen Fragmentation – Madalin Gageanu
  • Principles of UX – Sorin Bechira
  • Android and Arduino: Big or Small Brothers? – Alexandru Iovanovici
  • Advanced techniques designing great applications – Eugeniu Arbuleac & Andrei Catinean
  • Machine translation and Google Translate – Adam Mathias

Accesul la acest meetup este absolut gratuit si deschis pentru oricine este interesat de sisteul de operare Android si in special de dezvoltarea de aplicatii pentru mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!