AccesoriiStiriTech

Intel a anuntat o serie de gadgeturi purtabile la CES 2014

smartwach Intel

Intel a venit la CES 2014 in Las Vegas cu o serie de gadgeturi purtabile printre care se numara o pereche de casti de tip dopuri inteligente, care iti poate masura batile inimii, ca apoi sa afiseze rezultatul intr-o aplicatie pe un alt gadget – smartphone / tableta. Aceste casti se incarca prin jack-ul audio de 3.5mm, deorece beneficiaza de o baterie proprie la fel ca o casca bluetooth.

Tot la CES, Intel a mai prezentat o casca pentru ureche denumita Jarvis, care poate primi comenzi vocale, ceva in genul ce am vazut in filmul Iron Man. Un alt gadegt interesant este prototipul de smartwatch la care Intel lureaza de ceva vreme. Ceasul este total diferit de ceea ce am vazut pana in prezent la Samsung – Galaxy Gear, Sony – Smartwatch sau altii, deoarece smartwatch-ul prototip de la Intel nu necesita conectare la un al dispozitiv (smartphone / tableta) pentru notificari, ci lucreaza independent de acest lucru.

intel_jarvis

Deocamdata, ceasul inteligent de la Intel este un produs in stagiul de dezvoltare si, ar putea ajunge in comert abia spre sfarsitul anului 2014 sau din 2015.

Nici unul din cele trei gadgeturi nu este disponibil spre comercializare deocamdata, si nici nu avem informatii despre pretul la care ar putea fi comercializate in viitorul apropiat.

casti-inteligente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!