EvenimenteStiriTech

Generatia a VI-a de procesoare Intel Core vPro, debuteaza pe segmentul business romanesc

intel Core vPro

Intel Romania a anuntat astazi lansarea pe piata locala a celei de-a sasea generatie de procesoare Intel Core vPro care vor echipa sisteme puternice dedicate segmentului business: PC Desktop-uri, All-in-one, laptopuri 2-in-1, Ultrabook-uri. Pe langa aceasta noua gama de procesoare, Intel a realizat o serie de demouri la fata locului, cu cele mai noi tehnologii si solutii ale sale pentru acelasi segment business: Intel Unite, Intel Small Business Advantage si Intel Authenticate, precum si o solutie de securitate (McAfee) impotriva atacurilor cibernetice avansate.

intel-romania-lansare-procesoare-core-vpro-4

Noua gama de procesoare Intel Core vPro ofera o performanta cu pana la de 2.5 x mai mare, o autonomie de 3 x mai mare si un timp de raspuns de 4x mai scurt comparativ cu un laptop de acum 5 ani de zile. In cadrul evenimentului cu presa la care Gadget Talk Romania a fost prezenta, Intel a prezentat sisteme Dell, Maguay, Lenovo, HP, Asus, Acer si Fujitsu.

„Modul de lucru se transforma. Companiile cauta solutii de securitate avansate care sa le permita sa isi pastreze datele in siguranta, in conditiile in care apar pe zi ce trece noi amenintari. Cea mai nou generatie a gamei de procesoare Intel Core vPro vine cu capabilitati de securitate la nivel hardware, ceea ce le permite PC-urilor sa le asigure angajatilor companiilor siguranta si productivitatea de care au nevoie”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel Central and Eastern Europe.

De asemenea, pe langa tehnologiile prezentate astazi, Intel mai are dezvoltate si alte solutii pentru mediul business pentru a scapa de multitudinea de cabluri din birouri. Tehnologii precum Intel Pro Wireless Display (Intel Pro WiDi) simplifica procesul de partajare al informatiilor in companii, permitandu-le utilizatorilor sa faca prezentari de pe computer, prin conexiune wireless, securizata, cu alte monitoare si ecrane, marind eficienta utilizarii acestora de catre companii cu ajutorul unor comenzi simple.

intel-romania-lansare-procesoare-core-vpro-3

O alta solutie este Intel Wireless Docking care le permite angajatilor companiilor sa fie conectati si gata de lucru imediat dupa ce ajung la birou. Aceasta tehnologie wireless, sigura, bazat pe tehnologia Intel Wireless Gigabyte, permite sistemelor sa se conecteze automat la monitoare, tastaturi, mouse-uri si alte accesorii USB, eliminand astfel necesitatea utilizarii traditionalelor dock-uri. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!