StiriTelecom

Internet 4G vara aceasta pe litoralul romanesc de la Orange

Internet 4G

Orange Romania a anuntat astazi, ca incepand de vara aceasta, turistii care merg pe litoral vor putea utiliza internetul la viteze 4G. Operatorul si-a extins reteaua 4g in toate statiunile, din Navodari pana la Vama Veche, cu o acoperire de 100% din populatie.

Investitia companiei Orange intr-o retea 4G performanta in aceasta zona vine in contextul unor cresteri semnificative ale consumului de internet mobil. Cei care merg la mare utilizeaza telefonul in mod frecvent pentru a incarca fotografii si filmulete pe retelele de socializare, dar si pentru a verifica casuta de email sau paginile preferate web.

In 2013, consumul de internet mobil in reteaua Orange a crescut in aceasta zona cu 70% in varful de sezon fata de aceeasi perioada a lui 2012.

In urma acestui proces de extindere, reteaua 4G Orange ofera acoperire pentru 47% din populatia Romaniei si 75% din populatia urbana, fiind in continuare cea mai extinsa retea 4G din tara.

Clientii Orange care aleg serviciile de internet 4G pot atinge viteze medii reale de download de 60-80 Mbps, in functie de abonamentul sau optiunea aleasa. Pentru a-i ajuta pe clienti sa descopere beneficiile aduse de aceasta noua tehnologie, Orange le ofera celor care au dispozitive compatibile posibilitatea de a testa gratuit serviciul timp de 90 de zile.

“Pentru clienţii noştri este foarte important să se poată baza pe reţeaua Orange oriunde se află. Prin această nouă extindere a acoperirii 4G, vrem să le oferim celor care folosesc internetul la viteze 4G posibilitatea de a se bucura şi în vacanţă de toate beneficiile aduse de tehnologia de ultimă generaţie: acces rapid la informaţii, reţele de socializare, jocuri online, videoclipuri, televiziune şi la tot ce poate oferi lumea digitală.” a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.

Atat abonatii Orange, cat si utilizatorii cartelelor Orange PrePay, au la dispozitie o oferta completa de abonamente si optiuni care includ, pe langa trafic de internet, si acces la reteaua 4G. Clientii companiei pot alege dintr-o gama larga de dispozitive 4G si cel mai extins portofoliu de smartphone-uri compatibile, care cuprinde 30 de modele. Cei care vor sa se familiarizeze cu smartphone-urile si cu serviciile de internet mobil au un serviciu de asistenta dedicat, prin intermediul echipei Orange Expert.

Din luna mai, clientii Orange pot folosi serviciile 4G si in strainatate fara taxe suplimentare, prin intermediul 4G Roaming.

Mai multe detalii despre serviciul de internet 4G sunt disponibile pe site-ul operatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!