iOSSOFTWAREStiri

iOS 7 anuntat si prezentat la WWDC 2013

ios 7

Noul design al sistemului de operare iOS 7, a fost schimbat, iar acum are un look nou, diferit si mult mai modern.

Multe dintre aplicatiile native ale iOS 7, sunt schimbate, pentru a fi in concordanta cu noul look. Printre acestea se afla si aplicatia „Weather”, care acum este nativa (nu mai este oferita de Yahoo) si ofera animatii in functie de starea vremii (asemanator widget-ului nartiv de pe Android) .

img_9264

Safari de asemenea a fost „modernizat”, iar dezvoltatorii au implementat, un „3D-tab-switching”, au imbunatatit bookmark-urile, si au integrat serviciul Twitter.

kjlkhg

Noua functie Air Drop, va permite sa impartasiti fotografii sau continut video, prin Wi-Fi, cu alti utilizatori iOS aflati in apropiere, sau pe retelele de socializare.

airdrop

Noua functie „Anti-furt” ii va pune in incurcatura pe cei care fura un device ce ruleaza iOS 7, asta pentru ca aceasta functie nu permite utilizarea telefonului fara a introduce contul  iCloud.

anti furt icloud

Iar cu siguranta ceea ce multi utilizatori asteptau, un „Control center” care apare printr-un „swipe-up” din partea de jos a ecranului, si va permite sa activati / dezactivati „airplane mode”, „wi-fi”, sa aprindeti flash-ul camerei pentru a-l folosi ca lanterna, sa controlati music player-ul, chiar si luminozitatea ecranului.

img_9289

Multitasking-ul inteligent este printre noile functii ale sistemului de operare iOS 7, iar acum toate aplicatiile vor rula in background, si iOS 7 va inregistra cat de frecvent utilizati aplicatiile, si le va actualiza cu prioritate pe acelea.

img_9296 (1)

Bineinteles, sunt mult mai multe functii noi pe care Apple nu le-a putut prezenta in cadrul conferintei de astazi, dar in saptamanile urmatoare cu siguranta vom afla toate detaliile si va vom pune la curent.

De asemenea, ca si in cazul OS X Mavericks, sistemul de operare iOS 7 este disponibil incepand de astazi pentru dezvoltatori, urmand ca in toamna sa fie disponibil publicului larg.

Toate informatiile despre noua versiune iOS, le gasiti pe site-ul oficial al celor de la Apple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!