iOSSOFTWAREStiri

iOS 9.2 distribuit utilizatorilor de catre Apple

iOS 9.2

Apple a inceput de astazi sa distribuie o actualizare a sistemului sau de operare, care va duce terminalele utilizatorilor la versiunea iOS 9.2.

Printre noutatile aduse de versiunea iOS 9.2, se numara imbunatatiri ale aplicatiilor Apple Music, News, iBooks, Mail si altele. De asemenea, asistentul virtual Siri primeste suport pentru alte trei limbi: Araba, Araba Saudita si Emiratele Arabe Unite.

iBooks primeste functionalitate 3D Touch pentru scurt preview, News primeste o sectiune noua Top Stories (cele mai importante stiri/titluri din SUA, UK si Australia), in timp ce aplicatia Mail iti permite atasarea de fisiere de mari dimensiuni prin Mail Drop.

iOS 9.2

Dupa actualizarea terminalului la iOS 9.2, Apple Music iti permite acum direct realizarea de noi playlist-uri atunci cand iti doresti sa adaugi o noua melodie in playlist, iar cele mai recente playlisturi apar in partea de sus a meniului atunci cand adaugati melodii. In plus, la sectiunea muzica clasica, sunt afisate informatii precum compozitorul, lucrari sau interpretul.

Lista completa o gasiti in log-ul actualizarii software la iOS 9.2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!