iOSSOFTWAREStiri

iOS 9 disponibil din 16 septembrie pentru iPhone, iPad si iPod Touch

iOS 9 disponibil din 16 septembrie

 

iOS 9 disponibil din 16 septembrie. Apple tocmai a anuntat ca, incepand de sambata, cei dornici vor putea face update la noua versiune.

Noua versiune a sistemului de operare vine pre-instalata pe iPhone 6S si 6S Plus care vor putea fi cumparate incepand cu 25 septembrie si pe noul iPad Pro.

iOS 9 a fost anuntat pentru prima data in cadrul conferintei WWDC din luna iunie si aduce cu sine o noua aplicatie News, Proactive Suggestions, Low Power Mode, multitasking pe iPad prin impartirea ecranului in mai multe ferestre, rute de transport in Apple Maps, un nou font, un sistem de autentificare imbunatatit, noutati ale tastaturii, iar cea mai interesanta dintre acestea este update-ul suferit de Siri. Incand cu iOS 9, asistenta virtuala Siri va incepe sa inteleaga si contextul conversatiei.

In timp ce update-ul pentru versiunea anterioara de iOS ocupa 4.58 GB din spatiul telefonului, urmatoarea actualizare de software va ocupa numai 1.3 GB si va imbunatati considerabil durata de viata a device-ului.

iOS 9 este compatibil cu orice versiune de iPhone mai noua decat iPhone 4s inclusiv. Posesorii de iPad pot face update daca detin o versiune mai noua de iPad 2, iar utilizatorii de iPod Touch pot face actualizarea sistemului de operare daca detin a cincea sau a sasea generatie a iPod-ului,

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!