StiriTablete

iPad Air 2 cu Touch ID fotografiat?

ipad air 2

Apple ar putea lansa iPad Air 2 cu Touch ID?

Apple a inceput sa vina in centrul atentiei cu o serie de informatii scapate pe internet, legate de iPhone 6, dar mai nou si de noul iPad Air 2, ce se zvoneste ca ar avea in dotare senzorul de amprenta (Touch ID). Astfel, iPad Air 2 ar putea fi prima tableta a celor de la Apple cu senzor de amprenta, asa cum Samsung si-a lansat recent primele tablete cu senzor de amprenta, Galaxy Tab S 8.4 si 10.5.

O serie de fotografii arata presupusul iPad Air 2 / iPad 6, fotografii de unde se observa in jurul butonului Home un cerc auriu, ceea ce indica prezenta senzorului Touch ID introdus pentru prima data de Apple pe iPhone 5S. Nimic nu e surprinzator, deoarece Apple n-ar putea sa se lase mai prejos in fata Samsung fara un senzor de amprente si pe linia proprie de tablete.

Butoanele de volum sufera o modificare, astfel ca sunt plasate mai mult pe grosimea tabletei, nu spre suprafata. Si microfoanele sunt mai multe la numar, unul fiind langa butoanele de volum, iar celelalte langa camera de pe spate. Nu sunt foarte multe schimbari de aspect, singura dilema fiind specificatiile.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!