SmartphonesStiri

iPhone 6 Plus denumirea modelului de 5.5 inci [zvon]

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus denumirea modelului ce va fi echipat cu un ecran de 5.5 inci in diagonala.

Pana in prezent am aflat cam toate informatiile despre iPhone 6, aici facem referire a specificatii, la design si la pretul noului model, insa nu stim cu exactitate denumirea sub care cele doua modele (4.7, respectiv 5.5 inci) vor fi anuntate in aproximativ 24 de ore (eveniment transmis live).

In acest sens ne vine „in ajutor” blogul japonez Macotakara, aceiasi sursa care anul trecut a indicat in mod corect denumirile modelelor iPhone 5S si iPhone 5C. Conform acestei surse – iPhone 6 va fi denumirea sub care modelul de 4.7 inci va fi comercializat de la 1 octombrie, in timp ce modelul de 5.5 inci in diagonala ar putea fi comercializat sub denumirea iPhone 6 Plus.

Apple nu a mai utilizat sufixul „Plus” la denumirile de produse de la lansarea lui Mac Plus (1986), dar avand in vedere ca lansarea de maine va avea loc intr-o locatie cu totul speciala si sa ii spunem „noua” (cladirea in care Steve Jobs si Steve Wozniak au lansat primul Mac acum 30 de ani), dar si faptul ca sau mai auzit zvonuri care faceau trimitere la denumirea iPhone 6 Plus la inceputul acestui an, inclinam sa credem ca acestea ar putea fi cele doua denumiri pentru telefoanele iPhone care vor face istorie maine, 9 septembrie, 2014.

Reale sau nu, nu mai avem prea mult de asteptat pentru a afla denumirea celor doua telefoane. In cadrul acestui eveniment de maine Apple ar putea prezenta si primul smartwatch al companiei.

Voi ce spuneti?

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!