Stiri

iPhone 6 si 6 Plus in oferta operatorilor telecom din 31 octombrie

iPhone 6 si 6 Plus

Acum ceva mai bine de o luna de zile Apple anunta mult-asteptatele telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plusin cadrul unui eveniment cu presa, ce a avut loc in Cupertino, California.

La o saptamana de la lansare, producatorul american inregistra-se deja, nu mai putin de 10 milioane de precomenzi pentru noile telefoane. Cam in aceiasi perioada, magazinele de retail de la noi, au inceput sa afiseze preturile pentru cele doua modele de iPhone, insa cum nu toata lumea isi permite sa plateasca peste 3000 lei pe un astfel de gadget, multi inca asteapta ca iPhone 6 si 6 Plus sa intre in oferta operatorilor telecom de la noi: Orange, Vodafone, Telekom Romania, pentru a le putea achizitiona subventionate impreuna cu un abonament din oferta.

Ei bine, astazi, toti cei trei mari operatori au anuntat data cand iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi disponibile prin precomanda, dar si data cand ele vor putea fi achizitionate in toata tara direct din magazinele operatorilor.

Astfel, incepand din 24 octombrie, iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor putea fi comandate online de pe site-urile operatorilor, urmand ca din 31 octombrie sa fie livrate catre clientii lor.

Momentan nu sunt afisate ofertele la abonament la niciunul dintre operatori, insa vom reveni cu detalii atunci cand ele vor fi listate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!