SmartphonesStiriWearable

iPhone 6C si Apple Watch 2, ar putea fi anuntate de Apple in martie 2016

20131202_145018

iPhone 6C si Apple Watch 2, pot debuta in primavara anului viitor, conform unui nou val de zvonuri lansate online.

Nu putem incheia anul 2015 fara ceva zvonuri dinspre Apple, care sugereaza ca producatorul american pregateste un iPhone de 4″ (cu carcasa din plastic probabil) si a doua generatie de Apple Watch.

Atunci cand Apple a lansat iPhone 6 in variante cu ecran de 4.7″, respectiv 5.5″, nu toata lumea a primit cu aplauze noile telefoane, cu toate ca acesta este trendul actual – ecran cat mai mare pe smartphone. Si asta, deoarece, nu toata lumea poate utiliza aceste telefoane gigant cu o singura mana, in timp ce modelele iPhone anterioare sunt pana si la indemana copiilor, adica sunt mult mai usor de utilizat cu o sinura mana.

Pe aceste considerente, se zvoneste, ca Apple pregateste un iPhone 6C pentru primavara anului viitor, alaturi de Apple Watch 2. Noul model de smartwatch Apple ar putea beneficia de o camera dedicata FaceTime, de conexiune WiFi si imbunatatiri la capitolul senzori biometrici.

iPhone 6C si Apple Watch 2, ar putea fi anuntate de catre Apple in cadrul unui eveniment dedicat, care ar fi programat pentru luna martie a lui 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!