SmartphonesStiri

iPhone 6s design similar cu iPhone 6, diferentele majore sunt la interior [zvon]

iphone 6s

iPhone 6s ar putea arata ca iPhone 6 de anul trecut, insa la interior sunt marile diferente dintre cele doua modele, sugereaza o scurgere recenta de informatii.

Dupa o serie de zvonuri care sugerau ca urmatorul iPhone al celor de la Apple va avea un design usor diferit de modelele lansate in toamna anului trecut, o serie de imagini, care arata un presupus capac spate al lui iPhone 6s, aduce cu ele alte zvonuri care spun ca acest model nu va beneficia de acea combinatie de doua camere pe spate si nici nu vor disparea acele dungi de pe carcasa, care, de fapt, sunt acolo pentru a permite telefonului sa primeasca semnal radio de la antenele operatorilor telecom.

Desi la exterior nu se va schimba mai nimic pe iPhone 6s, telefonul se pare ca va arata la fel ca si iPhone 6, la interior telefonul va suferi schimbari majore. Conform sursei acestor fotogafii, componentele hardware vor fi asezate diferite pe o noua placa de baza ce va fi introdusa pe iPhone 6s.

iphone-6s (1)

Apple ar putea anunta iPhone 6s in a doua saptamana din luna septembrie a acestui an (2015), insa, pana atunci, nu ne ramane decat sa ne delectam cu aceste scurgeri de informatii care vor mai aparea pe parcurs.

Veti trece la noul model anul acesta sau veti ramane la iPhone 6?

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!