AppleStiriTech

iPhone 8 ar putea fi echipat cu tehnologie AR (realitate augmentata)

iPhone 8 ar putea fi echipat cu tehnologie AR

Mai multe zvonuri sugerează că nu mai puțin de 1.000 de ingineri Apple lucrează ca să introducă A.R. (realitatea augmentată) odată cu lansarea telefonului iPhone 8, ce ar putea fi lansat în această toamnă. Compania ia în serios această variantă AR, stiindu-se faptul ca Apple nu pune prea mare preț pe realitatea virtuală.

E posibil, ca Apple să lanseze în această toamnă un iPhone 8 schimbat complet, cu încărcare prin USB-C și ecran edge-to-edge. Realitatea augmentată ajută oamenii să se conecteze între ei fără bariere și să experimenteze ceva nou folosindu-se de camera terminalului.

Momentan nu se știe cum Apple va implementa această platforma sau cum va interacționa tehnologia cu viitorul terminal iPhone, însă un lucru este cert. Din toamnă vom vedea un produs Apple aniversar.

Datorita faptului ca realitatea augmentata se bazează mult pe camerele foto pentru a putea proiecta virtual obiecte, pe noul iPhone am putea să găsi 2 camere frontale și 2 pe spate. Nu este exclusă nici implementarea unei camere 3D pe spatetele telefonului.

Pe lângă partea hardware care este absolut necesară, Apple va trebui să lucreze și la sistemul său de operare mobil. Este posibil să avem pe iOS 11 o nouă interfață grafică cu funcții orientate catre AR, dar si un sistem de operare mult mai bine optimizat către performanță.

5 Comments

  1. Realitatea augmentată pentru a proiecta virtual obiecte? deja si aici se simt tendinte SF….iar in ceea ce priveste încărcare prin USB-C și ecran edge-to-edge?! habar nu am ce ar putea insemna.

  2. faptul ca Apple pune accent pe AR nu poate decat sa incurajeze aceasta tehnologie. Pana la urma AR si VR vor trebui sa conlucreze cumva impreuna dupa parerea mea, iar AR a ramas putin in urma, desi si VR e abea la inceput. Sper sa nu fie doar un zvon

  3. este foarte frmos …dar este prea mare …pentru mine,mai bine iphone 7plus

  4. M-aș bucura foarte mult dacă iPhone 8 se va lansa în această toamnă, sper să fie așa cum es scris în articol, ar ajuta mult funcția AR, și ar fi minunat dacă ar avea un asemenea design ca în poză!

  5. „Realitatea augmentată ajută oamenii să se conecteze între ei fără bariere și să experimenteze ceva nou folosindu-se de camera terminalului”
    Deci așteptam cu interes noutatea privind iPhone 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!