SmartphonesStiri

iPhone X pescuit si returnat proprietarei dupa doua saptamani pe fundul raului

iPhone X

Un tanar video logger din Statele Unite ale Americi detine un canal pe YouTube, unde publica clipuri despre aventurile sale in raurile din preajma casei sale. Practic, tanarul Dallas e un fel de vanator de comori pe fundul raurilor. Acesta se scufunda alaturi de prietenii sai in locatiile prin care trec des turisti pentru a cauta dupa obiecte pierdute de catre acestia.

Printre obiectele pierdute de turisti dar gasite de catre Dallas pe fundul raului, se numara mai multe perechi de ochelari de soare, briceaguri, un inel de logodna si chiar si un iPhone X.

Dupa descoperirea micii comori (un iPhone Zece costa in jur de 1.000 euro) tanarul s-a intors acasa, a pus telefonul Apple timp de trei zile la uscat, dupa care l-a incarcat, realizand spre surprinderea sa ca telefonul e perfect functional.

Coplesit de emotie si de comentariile abontilor sai de pe YouTube, Dallas a decis sa-i intrebe daca ar trebui sau nu sa returneze telefonul gasit, si cum publicul a votat pentru returnarea telefonului, acesta s-a conformat si a contactat proprietarul. O tanara mamica dintr-un alt stat decat cel in care fusese in vacanta cu doua saptamani in urma, vacanta in care isi pierduse telefonul mobil.

Supriza apelului lui Dallas a fost cu atat mai mare pentru tanara mamica, cu cat in memoria interna a telefonului erau stocate (fara backup) foarte multe fotografii cu bebelusul ei.

La final de videoclip apare si o filmare facuta chiar de sotul proprietarei care intra in posesia telefonului, multumindu-i lui Dallas pentru gestul sau nobil.

6 Comments

  1. WoW Asta dovedeste ca modelul iPhoneX este rezistent la apa si isi merita bani.Felicitări ca la returnat, chiar bun IPhoneX după ce a stat atâta timp sub apa.

  2. Ce ziceti la o asa captura spunem fir intins, mergem sa pescuim pesti si pescuim telefoane de ultima generatie.Totul este incredibil si te lasa fara cuvinte atat gestul omului cat si faptul ca telefonul functioneaza dupa ce a stat atata timp in apa. Asta dovedeste ca modelul iPhone X este rezistent la apa si isi merita bani din plin asa ca nu avem ce comenta asupra acestui aspect. Cat despre gestul omului este un gest pe care nu multi dintre noi l-ar face, este un gest de laudat si aici se vede omul cinstit si cu frica de Dumnezeu care nu pastreaza ce nu este al sau. Felicitari pt gest.

  3. Mi se pare chiar super tare si interesant ce face acest om. Nu am mai auzit sa faca vreo cineva ceva de genul asta, merita subscribe de la mine. Chiar ma voi uita sa vad in ce aventuri de aventureaza.

  4. Ce sa mai zic?frumos gest.cat despre firma Apple,are niste telefoane,super ok.mai ales ultimele Iphone-uri apărute.chiar daca prețul este unul piperat .important este să își faca treaba.

  5. Wow nu pot sa cred😮
    După atâta timp sa funcționeze ?Clar va rămâne mult timp cel mai bun și mai echipat telefon in topul telefoanelor de succes
    iPhone e iPhone și cu acesta întâmplare clar merita din plin sa fie nr 1 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!