EvenimenteStiriTech

eMAG anunta evenimentul IT Networking Day Iasi, de pe 5 februarie

IT Networking Day Iasi
Tudor Manea, Vicepreședinte și Director HR&Tehnologie eMAG.

Pe data de 5 februarie, eMAG organizeaza in cadrul Palas Mall, in cafeneaua The Trumpets, evenimentul IT Networking Day Iasi, ce are ca scop prezentarea interactiva a oportunitatilor oferite de noul Centru de Dezvoltare Software, proiectele si perspectivele de cariera in cadrul retailerului online. Evenimentul este deschis tuturor celor care doresc să afle cât mai multe informații despre oportunitățile dezvoltării unei cariere în cadrul celui mai mare retailer online din Europa de Sud-Est.

IT Networking Day Iasi este organizat sub forma unei discuții interactive împreună cu reprezentanții eMAG despre echipă și proiectele ce urmează a fi dezvoltate de noul centru IT deschis la sfârșitul anului trecut. “Dorim să cunoaștem comunitatea de specialiști IT din Iași și să prezentăm proiectele noastre, tehnologiile pe care le folosim în prezent, precum și planurile noastre de dezvoltare, atât la nivel local, cât și regional. Participanții vor avea ocazia să cunoască modul de organizare, metodologia de lucru, dar și să afle mai multe detalii despre structura echipei și rolurile pe care le avem deschise în acest moment la Iași”, spune Tudor Manea, Vicepreședinte și Director HR&Tehnologie eMAG.

eMAG a deschis în luna noiembrie 2014 un centru de programare în Iași și și-a propus să recruteze, în primul an de activitate, 40 de programatori. Acest al doilea centru de programare deschis în țară vine, după cel din Craiova, ca o consecință firească a dezvoltării organice din ultimii ani.

Retailerul online recrutează în Iași specialiști PHP, Linux și alte tehnologii web, Product Managers, specialiști Quality Assurance pentru poziții full-time. Evenimentul “IT Networking Day Iași” este organizat în colaborare cu firma de consultanță în domeniul resurselor umane, Catalyst Solutions.

eMAG este cel mai mare magazin online din regiune și unul dintre creatorii pieţei de comerţ online din România.

În ultimii 13 ani, eMAG s-a plasat în poziţia de lider constant al pieţei, ca urmare a orientării sale permanente către client, manifestată prin servicii care au creat noi standarde în piață, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garanția Plus și Deschiderea coletului la livrare. eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferențiate pe categorii de angajați, precum și cea mai mare Academie din mediul privat. Totodată, eMAG oferă singurul MBA specializat pe ecommerce din România cu profesori experimentați în business-ul internațional. Echipa eMAG are în acest moment peste 1.200 de angajați.

Cei care doresc să participe la evenimentul care se va desfășura joi, 5 februarie, începând cu ora 18:30 în cafeneaua The Trumpets (Palas Mall) din Iași se pot înscrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!