StiriTech

Jeongwoo Kim noul sef Samsung Electronics Romania

samsung-logo

Jeongwoo Kim este noul sef Samsung Electronics Romania si Bulgaria.

Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial în media digitală și tehnologii de convergență, anunță numirea lui Joseph (Jeongwoo) Kim în funcția de președinte al Samsung Electronics România, coordonând activitatea subsidiarei din România și Bulgaria. Joseph Kim îl va înlocui pe Young Lak Jung, care a fost președintele Samsung Electronics România în ultimii patru ani. Young Lak Jung își continuă cariera în Samsung Electronics, ocupând o poziție globală în cadrul companiei, în Coreea.

„Sunt foarte bucuros să preiau conducerea Samsung Electronics România, o subsidiară cu performanțe impresionante în ultimii ani. Mă simt onorat să conduc această echipă, care a obținut rezultate remarcabile, iar misiunea noastră de acum înainte va fi să reconfirmăm prezența puternică pe aceste piețe, să asigurăm competitivitatea și creșterea continuă pentru a ne menţine poziția de leader în România și Bulgaria”, a declarat Joseph Kim.

Cu o experiență de peste 25 de ani în cadrul Samsung Electronics Co, Joseph Kim a lucrat de-a lungul anilor în diferite departamente ale companiei: resurse umane, vânzări și marketing. În ultimii doi ani, începând cu decembrie 2011, Joseph Kim a ocupat funcția de președinte al companiei pentru Regiunea Baltică. Anterior, el a coordonat activitățile de marketing ale Samsung la nivel global (în perioada 2008-2011), iar din 2002 până în 2008 a ocupat funcția Telecom Business Manager, fiind responsabil pentru țările din estul Europei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!