ANDROIDGamingIOSStiriVideos

Jocul Stargate SG1 Unleashed se lanseaza in curand pe dispozitivele cu Android si iOS

stargate sg1 joc android ios

Ca si mine milioane de fani din intreaga lume asteapta cu nerabdare noutati despre Stargate inca de la anularea serialului de televiziune SGU – Stargate Universe din 2011. Un serial care chiar daca nu s-a bucurat de un succes atat de mare ca si precedentele serii (Stargate SG1, Stargate Atlantis), totusi fanii aveau motiv de bucurie. In ultimii doi ani insa acest motiv disparuse.

Astazi va anunt cu placere si cu mult entuziasm ca Stargate revine in atentia fanilor, datorita companiei Arkalis care a semnat de curand un contract de colaborare cu studiourile de la Hollywood – MGM. Aceasta colaborare consta in lansarea unui joc denumit Stargate SG1 Unleashed, joc ce se va lansa in prima jumatate a lunii martie atat pe Google Play store (terminale cu Android), cat si pe App store (terminale cu iOS).

Stargate SG1 Unleashed este un joc interactiv de aventura ce se va desfasura pe mai multe episoade (primul episod se va lansa asa cum am mentionat mai sus, luna viitoare). Vocile personajelor principale sunt ale actorilor din seria TV cu acelasi nume: Richard Dean Anderson, Amanda Tapping, Michael Shanks, mai putin vocea generalului Hammond care va fi interpretata de actorul Richard Epcar, cunoscut pentru vocea sa din desenele animate – Ghost in a Shell.

Compania dezvoltatoare v-a lansa pana la sfarsitul acestei luni un videoclip cu secvente de gameplay din jocul Stargate SG1 Unleashed.

httpvh://youtu.be/Ra19-NoAorU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!