StiriTechTV

Jocurile Xbox 360 compatibile cu Xbox One in curand, anunta Microsoft

Jocurile Xbox 360 compatibile cu Xbox One

Jocurile Xbox 360 compatibile cu Xbox One, de saptamana aceasta.

In cadrul conferintei care are loc astazi la E3, Microsoft a anuntat o stire foarte importanta pentru gameri, dar in mod special pentru cei care detin jocuri Xbox 360.

Microsoft a anuntat ca Xbox One va putea rula jocuri Xbox 360 incepand de saptamana aceasta, insa, pentru inceput, doar cei inscrisi in programul Xbox preview au acces din aceasta seara. Compania nu ii va taxa pe cei care detin deja jocuri de Xbox 360. Astfel, posesorii de Xbox One vor putea introduce in consola jocuri Xbox 360. Probabil, fiecare joc din cele peste 100 de titluri de Xbox 360 vor necesita o descarcare online (patch pentru Xbox One) oferita gratuit de Microsoft. Mai ramane ca dezvoltatorii de jocuri sa aprobe aceasta compatibilitate, pentru ca utilizatorii sa se poata juca in multiplayer cu prietenii lor, care detin Xbox 360

xbox-one

Din pacate, nu se stie data exacta cand aceasta compatibilitate va fi valabila, deoarece Microsoft nu a dorit sa dezvaulie acest lucru (probabil din toamna), insa, ce e interesant, e ca veti putea rula mod-uri Fallout 4 pe Xbox One, ceva similar ar putea fi valabil si pentru alte jocuri.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!