AccesoriiStiri

Kingston lanseaza DataTraveler MicroDuo 3.0 si cardul microSD UHS-I pentru terminalele cu Android

datatraveler microduo

DataTraveler microDuo 3.0 si cardul microSD UHS-I, unitati de stocare Kingston pentru Android

Kingston lanseaza doua noi unitati de stocare, DataTraveler microDuo 3.0 si cardul microSD UHS-I, ambele destinate terminalelor Android.

DataTraveler microDuo 3.0 extinde capacitatea de stocare a terminalelor Android pana la 64GB, astfel ca ofera posibilitatea de a transfera fara probleme, fisiere de dimensiuni ridicate, fotografii, filme si orice tip de date, din telefon, tableta, pe unitatea de stocare USB si viceversa. Avand o interfata USB 3.0, dar si microUSB, unitatea DataTraveler microDuo 3.0 poate fi utilizata cu orice dispozitiv USB On-The-Go, permitand utilizatorilor transferul de informatii fara a conecta memoria la PC. (lista dispozitivelor compatibile USB On-The-Go). Dispozitivul de stocare vine in 3 variante: 16, 32 si 64GB, cu o garantie de 5 ani. Varianta de 16GB are o viteza de 70MB/s citire, si 10MB/s scriere. Versiunile de 32 si 64GB au o viteza de 70MB/s citire, 15MB/s scriere.

Kingston a lansat si un card microSD UHS-1 de clasa 10, ce ofera viteze de 90MB/s citire, si de 45MB/s scriere, o viteza suficienta pentru scrierea continua de date. Vine in 3 versiuni de stocare: 16, 32 si 64GB. Cardul microSD UHS-1 are o garantie pe viata.

DataTraveler microDuo 3.0 si cardul microSD UHS-1 beneficiaza de garantie cu suport tehnic gratuit. Pentru mai multe detalii despre produse, gasiti pe site-ul producatorului

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!