EvenimenteStiriTech

Konica Minolta premiata de BLI in cadrul Winter 2014 Pick Awards

Konica Minolta

Buyers Laboratory LLC (BLI) cel mai mare furnizor de informatii si servicii de testare pentru industria documentelor si imagisticii, premiaza in fiecare an vanzatorul cu cea mai buna linie de produse, in baza unei liste extinse de criteria, a decernat ieri, in cadrul galei Winter 2014 Pick Awards pe zona din Europa. Premiile au fost acordate pentru recunoastere hardware si software din partea consumatorilor, unde Konica Minolta Business Solutions Europa a fost aleasa pentru a patra oara consecutiv, castigatoarea premiului A3 MFP Line of the Year (Linia Anului de Echipamente Multifunctionale A3), o realizare fara precedent in istoria de decenii a premiilor BLI. Pentru cei mai putin familiarizati cu aceste premii, sunt echivalentul premiilor Oscar, in cinematografie.

Konica Minola a convins juriul in toate domeniile – fiabilitate, calitate a imaginii, usurinta in utilizare si productivitate. In plus, Konica Minolta a castigat patru premii individuale “Pick” pentru echipamentele color bizhub C364e, bizhub C454e, bizhub C554e si pentru imprimanta alb-negru pentru grupuri de lucru mici, bizhub 4700P. 

Printre castigatori sau numarat si branduri ca KYOCERA, Ricoh, Sharp si Xerox. Mai multe informatii despre aceasta gala le puteti gasi in sursa acestui articol.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!