SmartphonesStiri

Kruger & Matz anunta Soul 2, un smartphone cu Windows Phone 8.1

Soul 2

Acum aproximativ o luna de zile brandul polonez Kruger & Matz debuta pe piata romaneasca cu primele dispozitive mobile (smartphone/tableta) si echipamente audio, iar astazi, acelasi producator anunta lansarea primului sau smartphone cu sistem de operare Windows Phone.

Soul 2 este noua versiune a telefonului Soul, pe care noi il avem la teste in acest moment, si unul dintre cele mai populare telefoane produse de Kruger & Matz. Soul 2 le aduce utilizatorilor functionalitati imbunatatite la un pret accesibil si sistemul Windows Phone 8.1.

„Acesta este primul smartphone Krüger&Matz cu sistem de operare Windows Phone 8.1. Am dezvoltat acest telefon ca răspuns la cererea în continuă creștere din partea clienților noștri. Totodată, SOUL 1 este un model foarte popular, motiv pentru care am dorit să le oferim clienților noștri mai multe opțiuni din care să-și aleagă modelul prefererat. De acum, aceștia pot utiliza sistemul lor preferat de operare pe un dispozitiv elegant Krüger&Matz.”, spune Michal Leszek, fondatorul Krüger&Matz.

 

Din punct de vedere al specificatiilor, Soul 2 are caracterisitici similare cu cele ale lui Soul, diferentele fiind facute de spatiul de stocare intern de 8GB (fata de doar 4GB pe Soul) si de sistemul de operare diferit. Soul 2 are un ecran cu diagonala de 4.7 inci, procesor quad-core de 1.2GHz (chipset Snapdragon 200), 1GB memorie RAM, camera foto principala de 8MP si o baterie de 1750 mAh.

Krüger&Matz (2)

Kruger&Matz vinde aproximativ 10.000 de telefoane mobile pe lună în Polonia și intenționează să vândă înca 5.000 de telefoane mobile pe lună și în România.

Gama de tablete Kruger&Matz include deja tabletele din seria KM1080 cu sistem de operare Windows. Având în vedere că telefoanele mobile se adresează unui alt grup țintă din același segment de piață, dispozitivele mobile cu sistem de operare Windows pot deveni foarte populare.

Din portofoliul Kruger&Matz fac parte și căști cu un design și o calitate premium a sunetului, sisteme audio pentru casă și mașină și televizoare.

“99% dintre noi utilizează telefoanele pentru a apela sau pentru a trimite mesaje, pentru a naviga pe Internet, pentru a face fotografii și pentru a folosi GPS-ul. Acestea sunt funcțiile principale ale unui telefon și, de aceea, focusul nostru merge în aceste direcții atunci când dezvoltăm produsele Krüger&Matz. Alte elemente importante sunt legate de distracție/jocuri în timpul liber ori managementul timpului și sarcinilor la birou. Totuși, mai întâi de toate, telefonul trebuie să asigure funcțiile de  comunicare, de consum de Internet și de realizare a fotografiilor, oferind oamenilor un instrument util, cu design atractiv și actualizat cu ultimele tehnologii.”, explică Michal Leszek.

Din aceasta toamnă, Krüger&Matz aduce consumatorilor din Romania o experiență nouă la prețuri rezonabile. Diferitele modele de căști care pun la dispoziția clienților cea mai bună calitate a sunetului, precum și echipamentele audio sau dispozitivele de telefonie mobilă moderne ca tabletele și smartphone-urile, le oferă acestora posibilitatea de a alege un produs care se bucură de aceeași calitate și funcționalitate ca cele care aparțin unor branduri renumite, dar la un preț cu mult mai accesibil.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online pe site-ul producatorului și în magazinele partenere Selgros, Cora si CEL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!