AccesoriiStiriWearable

Kruger&Matz lanseaza smartwatch-ul Classic

Classic

Poate va mai amintiti debutul de anul trecut al brandului polonez Krüger&Matz pe piata romaneasca. Iata ca in 2015, compania revine cu un nou produs, este vorba de primul smartwatch din portofoliu care poarta denumirea – Classic.

Smartwatch-ul Classic este compatibil cu sistemele de operare Android 4.3, IOS 7 și cele ulterioare, iar tehnologia Bluetooth 4.0 permite instalarea aplicației SmartWear, prin care utilizatorii pot controla cele mai importante funcții ale smartphone-ului și pot avea acces constant la notificări.

„Acesta este primul smartwatch Krüger&Matz și, de asemenea, primul produs pe care îl lansăm în 2015. Am dezvoltat acest ceas inteligent ca răspuns la cererea în continuă creștere din partea clienților noștri. Tehnologia este din ce în ce mai importantă în activitățile noastre, motiv pentru care vrem să le oferim clienților noștri mai multe optiuni, adaptate stilului lor de viață dinamic, pentru ca ei să răspundă provocărilor in timp real”, spune Michal Leszek, fondatorul Krüger&Matz.

SmartWatch Classic este creat pentru utilizatorii activi de gadget-uri, și completează perfect portofoliul de produse Kruger&Matz. Dispozitivul este echipat cu procesor Aster MediaTek MT2502, sistem LinkItem Linux și Bluetooth 4.0 Low Energy. Datorită sincronizării ușoare și rapide cu un smartphone, ceasul inteligent Kruger&Matz este foarte util în situațiile în care utilizatorul nu poate răspunde la telefon, de exemplu atunci când conduce.

Totodată, noul SmartWatch Krüger&Matz poate funcționa și ca un telefon mobil cu speaker datorită faptului că are microfonul și speaker-ul încorporate. Mai mult, importând lista de contacte din telefon în Classic SmartWatch, clientul poate să aleagă direct din listă numărul pe care dorește să-l apeleze sau poate să îl formeze manual.Un alt beneficiu pe care noul produs K&M îl aduce utilizatorilor este posibilitatea de a trimite mesaje și texte scurte, folosind template-urile de mesaje existente.

Classic-Smartwatch

De asemenea, cu SmartWatch-ul Krüger&Matz utilizatorii au posibilitatea de a controla direct de la încheietura mâinii player-ul de muzică și camera de pe telefonul mobil. Dispozitivul este echipat cu un sistem de alerte care informează posesorul când se pierde semnalul sau conexiunea la Bluetooth. O altă funcție importantă este Find My Device, care localizează un telefon sau un smartwatch pierdut – fie smartphone-ul trimite un mesaj către smartwatch cu ajutorul aplicației, fie invers.

Ceasul inteligent Krüger&Matz este echipat cu un touchscreen (display de 1,6 inch), cu o rezoluție de 240×240 pixeli, ceea ce înseamnă  că ora este vizibilă chiar și atunci cand screensaverul este activat. Carcasa de grafit și o curea neagră de silicon conferă ceasului o eleganță deosebită, iar cele patru fețe disponibile vor fi atât pe placul celor care preferă un look clasic, cât și placul celor care adoptă stilul sport. Dispozitivul are un grad de protecție IP67, ceea ce înseamnă că este rezistent la praf și la apă, inclusiv la scufundări până la o adâncime de 1m. Ceasul inteligent Kruger&Matz are Bluetooth 4.0 Low Energy și o baterie 315mAh cu o durată de viață de până la două zile (pentru utilizare normală) sau mai multe zile (pentru utilizare în standby, fără Bluetooth).

Prețul recomandat de producător pentru comercianți pentru Classic SmartWatch este de 399 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!